Branchedag 2023 Lejeune association management

Branchedag 2023 Lejeune

Voor Lejeune Association Management zat ik in de organisatie van de Branchedag 2023.

Branchedag 2023 Lejeune Association maangement

Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de vereniging als instrument van DOE-DENKEN.

Als afsluiting voor de #Branchedag2023 voor mijn opdrachtgever Lejeune heb ik een uitgebreid verslag geschreven met hierin veel content soorten verwerkt. Van Video’s en podcasts tot een fotoserie. Een succesvolle dag waarbij 100 genodigden, bestuursleden, commissieleden of professionals betrokken bij de wereld van de brancheorganisaties, in één zaal zaten. Lees hieronder de programmaonderdelen

Opening

Opening door algemeen directeur en eigenaar Jules Lejeune, met als boodschap: ‘Als we kijken naar de stap ‘van duurzaam denken naar DOEN, het thema van de Branchedag, is deze voor ons allen lastig. Met het verstrijken van de tijd stijgt het belang om SAMEN aan de slag te gaan met de steeds groter wordende uitdagingen.’

Keynote

Keynote spreker Michel Scholte, voormalig Minister van de Nieuwe Economie, en oprichter van True Price, het Impact Institute en, recentst, de CSRD Academy, was direct enthousiast toen hij gevraagd werd een bijdrage te leveren aan de Branchedag toen ik hem vroeg via Linkedin.

De 35 minuten durende documentaire ‘The Decade of action’ waarmee de aanwezigen worden meegenomen in de vraag waarom bedrijven all-in moeten gaan op het gebied van duurzaamheid, als we de klimaatdoelstellingen met de SDG’s willen bereiken. 

Paneldiscussie

En een paneldiscussie met negen panelleden onder leiding van moderator Bert Van Loon. Een verenigingsdebat in drie delen met panelleden uit verschillende generaties met diverse achtergronden, aan de hand van drie cases uit de praktijk van brancheorganisaties. De brancheorganisatie als versneller van duurzaamheidsinitiatieven.

Netwerkborrel

Na afloop was er tijdens de netwerkborrel de mogelijkheid om de permanente SDG-expositie in het Museon / Omniversum te bezoeken.

Lees hier het volledige verslag.

Meer weten over de services van MIXmarketing. Stuur een bericht

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Branchedag 2023 Lejeune association management

Branchedag 2023 Lejeune

Voor Lejeune Association Management zat ik in de organisatie van de Branchedag 2023. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel