Duurzaamheid - Ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan organiseert Lejeune Association Management de Mans Lejeune Award (MLA).

AWARD – Mans Lejeune Award 2024 – thema duurzaamheid

Ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan organiseert Lejeune Association Management voor de tweede maal de Mans Lejeune Award (MLA). Ditmaal richt de MLA (vernoemd naar de oprichter van het bedrijf) zich op branche- en beroepsorganisaties die zich onderscheiden door hun innovatieve inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Inschrijven voor deze award kan tot 26 augustus a.s. De Mans Lejeune Award wordt uitgereikt tijdens het Lejeune Jubileumcongres in Madurodam (Den Haag) op 31 oktober 2024.

MIXmarketing

MIXmarketing is verheugd bij te dragen aan de Manas Lejeune Award 2024 maar ook aan het jubileumcongres op 31 oktober 2024.

Criteria duurzaamheid

Inzendingen voor de MLA zullen worden beoordeeld aan de hand van een viertal criteria: visie en strategie; betrokkenheid en communicatie; operationele samenwerking, en meetbare impact. Deze onderling samenhangende criteria zijn gekozen om te kunnen toetsen of de te nomineren organisaties de stap hebben gezet  van duurzaam denken naar DOEN.

Jury

De jury zal bestaan uit een multidisciplinair panel van deskundigen onder leiding van Wijnand Jongen (oprichter van Thuiswinkel.org, winnaar van de vorige MLA), en verder bestaan uit strategisch adviseur en scenarioplanner Paul de Ruijter, content marketer en filmmaker Bart Lombaerts, voormalig ‘Minister van de Nieuwe Economie’ Michel Scholte en DNA directeur Cécile Veldman.

Lejeune nodigt branche- en beroepsorganisaties met een ondernemende achterban om zichzelf als koploper in duurzaamheid en MVO in de spotlights te zetten, onder meer via media-aandacht rondom en tijdens het jubileumcongres, een video met de genomineerde inzendingen, een artikel in Verenigingsmagazine en een publicatie in de speciale jubileumuitgave van Lejeune zelf.

Een prachtige kans om te laten zien hoe initiatieven van branche en beroepsorganisaties hebben bijgedragen aan een groenere en meer verantwoorde sector. Excelleren in duurzaamheid.  

Laat deze kans niet voorbijgaan om erkend te worden voor jullie bijzondere bijdrage!

Meer informatie, inschrijven, en criteria check: https://lejeune.nl/mans-lejeune-award.html

Meer weten wat MIXmarketing voor je kan betekenen? Lees meer over MIXmarketing en neem gerust contact op.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts