Over MIXmarketing

Ria Luitjes

Met meer dan 20 jaar ervaring in nationale en internationale marketing, ben ik enthousiast om mijn bedrijf, MIXmarketing, aan je voor te stellen. Na een succesvolle carrière bij KPN, heb ik in 2009 mijn eigen avontuur gestart, eerst op het mooie Curaçao en later vanuit Nederland. Mijn passie en expertise omvatten Sales, Marketing, Communicatie, Content, Social Media, Educatie, Copywriting en Storytelling. Ik ben gespecialiseerd in het creëren, implementeren en uitvoeren van boeiende Content Strategieën die resultaten opleveren.

Een van de kernpunten van mijn strategie is het naadloos integreren van externe en interne communicatieplannen. Met behulp van een dynamische contentkalender-template zorgen we voor een gestroomlijnde structuur, effectief stakeholdermanagement en eenvoudige budgettering. Wat nog opwindender is, is dat we medewerkers vanuit diverse disciplines betrekken om de strategie met volle overtuiging uit te dragen. Dit creëert een krachtige Employee Advocacy, waarbij jouw team echte ambassadeurs worden van jouw merk.

Maar dat is nog niet alles! Ik ben ook een bevlogen schrijver. Via online en printartikelen breng ik graag de inspirerende verhalen tot leven van ondernemers, bestuurders, gepassioneerde medewerkers en maatschappelijk betrokken individuen. Of ik nu in opdracht schrijf of voor mijn eigen website, ik neem je mee op een meeslepende reis door hun unieke verhalen.

En laten we vooral niet vergeten dat ik met trots het Global Dutchies Platform heb opgericht als onderdeel van MIXmarketing. Dit dynamische platform heeft wereldwijd duizenden ambitieuze en avontuurlijke vrouwen samengebracht, die stuk voor stuk een verschil maken in hun vakgebied.

Ben je klaar om jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen? Samen kunnen we een impactvolle Content Strategie creëren die jouw verhaal vertelt, jouw expertise onderstreept en jouw merk als een ware thought leader positioneert. Laten we samen aan de slag gaan!

Online content strategie training MIXmarketing

Volg, connect of stuur een bericht via Social Media

4 reacties