Over MIXmarketing

MIXmarketing is door Ria Luitjes opgericht in 2009, in de Caribbean op Curaçao en sinds 2016 gevestigd in Den Haag. Meer dan 15 jaar ervaring in Sales, Distributie Management, Marketing, Communicatie en Social Media. Deze ervaring heeft geleid tot een specialisatie in het creëren van Content Strategieën voor bedrijven.

Veel bedrijven hebben geen Content Strategie en vervolgens ook geen Content kalender. Op directie niveau is de betrokkenheid voor een waardevolle Content strategie nog minimaal. Daarin breng ik verandering, met de door mij zelf ontwikkelde methode: ‘in 7 stappen naar een waardevolle Content Strategie’. Waarom? Omdat dit de nieuwe Marketing is. Betrokkenheid van management en andere stakeholder in je organisatie is van groot belang om een goed uitgedachte Content Strategie te creëren, die het verhaal van je organisatie vertelt.

‘Mijn visie: Content strategie is de nieuwe Marketing! Sta je er voor open dat ik jullie bedrijf meeneem in het creëren van een waardevolle Content Strategie? Heb je behoefte aan een pragmatisch instelling, onverwachte suggesties of wil je een visie toetsen? Dan is ben ik graag je sparringpartner’. Ria