gezocht studenten BES-eilanden webinar

3x Webinar – gezocht studenten uit Bonaire St.-Eustatius en Saba

Eind maart organiseert MIXmarketing in opdracht van RCN/OCW, drie webinars voor toekomstige studenten van de BES eilanden.

Eind maart organiseert MIXmarketing in opdracht van RCN/OCW, drie webinars voor toekomstige studenten uit Caribisch nederland – de BES eilanden. Dit is één van de drie gedefinieerde projecten om studenten vanuit het Caribisch Nederland goed voor te bereiden op hun toekomstige studie. Voor deze webinars zoeken wij studenten van de BES-eilanden – Bonaire, St,-Eustatius & Saba die studeren in Nederland, USA of de Caribische regio en hun ervaringen willen delen (storytelling) met toekomstige studenten. Naast studenten zoeken we ook drie ouders en een presentatoren wonend op één van de BES-eilanden.

In elk webinar komen meerdere onderwerpen aan bod, zoals: de voorbereiding om te gaan studeren, efficient en effectief studeren, het sociale netwerk: hoe pak je dit aan, cultuurverschillen, zelfstandigheid/zelfredzaamheid en hoe kom je rond met je studiebeurs.

gezocht studenten uit Nederland, USA en Caribische regio

Om zoveel mogelijk studenten te bereiken hebben we
een oproep in 3 talen opgesteld.


Gezocht

Gezocht: MBO-, HBO- en WO- BES studenten die nu studeren in NL, USA of elders in de regio.

Volg jij nu bijvoorbeeld een Mbo-opleiding op Curaçao, een Hbo-opleiding in Nederland of een Universitaire studie in Amerika? DAN ZOEKEN WIJ JOU!!!

Wij zouden het geweldig vinden als jij je ervaringen, tijdens een webinar eind maart wilt delen met toekomstige studenten van de BES-eilanden? Wat vond jij moeilijk, waar liep jij tegen aan, hoe heb jij het opgelost, waar heb jij steun gezocht? Wat zou je anders doen een volgende keer?

De webinars worden in opdracht van RCN/OCW georganiseerd en begeleid door Ria Luitjes van MIXmarketing. Mee doen of meer informatie? Neem gerust contact met haar op via: ria@mixmarketing.nl of via whatsapp +31683030848

In totaal zoeken we per eiland 6 à 7 studenten die verschillende opleidingen volgen op verschillende plekken. Ook zoeken we per webinar een ouderstel die hun ervaringen willen delen.

Ben jij of ken jij die student! Laat het weten. Tag ze of deel ons bericht!


Looking for

Looking for MBO, HBO and WO- BES students who are currently studying in NL, USA or elsewhere in the region.

For example are you from the BES islands and a MBO student on Curacao, a HBO student in the Netherlands or a University student in America? THEN WE ARE LOOKING FOR YOU!

We would love it if you would share your experiences with future students of the BES islands during a webinar at the end of March. What did you find difficult, what did you run into, how did you solve it, where did you look for support? What would you do differently next time?

The webinars are organized on behalf of RCN/OCW by Ria Luitjes of MIXmarketing. Want to participate or need more information? Feel free to contact her at: ria@mixmarketing.nl or send a whatsapp +31683030848

In total we are looking for 6 to 7 students per island who are following different courses in different places. We are also looking for a parent or 1 parent couple per webinar who want to share their experiences.

Are you or do you know that student! Let us know. Feel free to tag or share this message!


Buskando

Nos ta buskando studiantenan di islanan BES, studiando na Hulanda, Merka (U.S.) i otro partinan den region Karibense

Bo ta siguiendo un estudio MBO na Korsou, un estudio HBO na Hulanda of un estudio universitario na Merka (US?) TA ABO NOS TA BUSKANDO!!!

Lo ta tremendo si bo por kompartí bo eksperenshanan ku futuro studiantenan di bo isla durante un webinar, na fin di luna mart. Kiko tabata difísil pa bo, kua problemanan bo a enkontrá, kon bo a solushoná nan, unda bo a buska sostén? Kiko lo bo hasi diferente un próksimo biaha?

Ta trata di 3 webinar (1 pa Boneiru, 1 pa Statia i 1 pa Saba) ku ta wòrdu organisá riba enkargo di ministerio di OCW, bou guiansa di @Ria Luitjes di @MIXmarketing.
Bo ke partisipá òf bo ta deseá mas informashon? Tuma kontakto via ria@mixmarketing.nl òf via whatsapp +31683030848.

Pa kada isla nos ta buskando na total 6 te 7 studiante di diferente estudionan, na diferente lugánan. Tambe nos ta buskando, pa kada isla, un mayor of un pareha, ken ke kompartí nan eksperenshanan tokante e estudio di nan yu(nan).

Abo ta un di e studiantenan of bo konosé un òf mas studiante? Laga nos sa! Tag nan of komparti e mensahe aki!


gezocht studenten BES-eilanden webinar

Connect met Ria Luitjes op Linkedin of lees meer op de website.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts