Global Dutchies naar de vakantiebeurs

Global Dutchies naar de vakantiebeurs

Global Dutchies naar de vakantiebeurs: van 11 tot 14 januari 2024 presenteerden 18 van de 80 Global Dutchies zich voor de eerste keer op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze ervaring was niet alleen prachtig vanwege de enthousiaste reacties van de bezoekers, maar ook vanwege de samenwerking tussen de deelnemende Global Dutchies en het elkaar in levende lijve ontmoeten.

Global Dutchies naar de vakantiebeurs

Lees het volledige verslag op Global Dutchies

Lees meer over MIXmarketing

Wat is Global Dutchies

Stap binnen in de opwindende wereld van Global Dutchies: dé ultieme bestemming voor gedreven Nederlandse vrouwen die niet alleen grenzen verleggen, maar ook met trots schitterende vakantiewoningen, charmante hotels, lodges, finca’s, villa’s, agriturismo’s, gezellige appartementen en andere unieke verblijven bezitten.

Voel jij de drang om je onderneming naar ongekende hoogten te tillen en je aanwezigheid spectaculair te vergroten? Zoek niet verder, want Global Dutchies is jouw dynamische toegangspoort tot het stimuleren van groei in jouw bedrijf.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts