data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen in te leveren bij een van de inleverpunten op de website en vertrouwelijk te laten vernietigen.

Dit keer doen alle leden mee en zijn er meer dan 16 inleverpunten in Nederland. Start vast met het opruimen van je archief zoals: belastingaangiftes die je niet langer hoeft te bewaren, oude aktes, verouderde mobieltjes en laptops en tablets. Zet het klaar en lever het in op 27 januari.

Ter voorbereiding op de campagne is er een onderzoek gestart. Meedoen aan dit onderzoek? Dat kan via deze link.

Lees meer over de campagne in de inleverpunten op de speciale website

Voor vragen stuur een mail naar; ria@mixmarketing.nl

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts