data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen in te leveren bij een van de inleverpunten op de website en vertrouwelijk te laten vernietigen.

Dit keer doen alle leden mee en zijn er meer dan 16 inleverpunten in Nederland. Start vast met het opruimen van je archief zoals: belastingaangiftes die je niet langer hoeft te bewaren, oude aktes, verouderde mobieltjes en laptops en tablets. Zet het klaar en lever het in op 27 januari.

Ter voorbereiding op de campagne is er een onderzoek gestart. Meedoen aan dit onderzoek? Dat kan via deze link.

Lees meer over de campagne in de inleverpunten op de speciale website

Voor vragen stuur een mail naar; ria@mixmarketing.nl

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.