artikel in TLN HBU magazine over ketensamenwerking

Artikel in TLN HUB-magazine: van Ketenverantwoordelijkheid naar Ketensamenwerking

Voor het TLN-magazine HUB nr. 2 heb ik een artikel geschreven voor de speciale bijlage over ketensamenwerking. Dit vanuit mijn werkzaamheden voor PayChecked in Transport. Het keurmerk is een perfect voorbeeld van ketensamenwerking met als doel: eerlijke beloning van medewerkers in de transportsector.

Als partners in de keten meer gaan samenwerken, worden beide partijen uiteindelijk sterker. Dat dachten TLN en evofenedex ook toen ze – mede door de invoering van de Wet Aanpak Schijnconstructies – het initiatief namen om Stichting Paychecked in Transport op te richten. Dat is een branchekeurmerk dat het risico op ketenaansprakelijkheid verkleint, dat bijdraagt aan de eerlijke beloning van medewerkers en de kwaliteit en imago van de branche vergroot.

Lees verder op de Transport Logistiek Nederland website https://www.tln.nl/nieuws/van-ketenaansprakelijkheid-naar-ketensamenwerking/

Met dank aan Ruud Jongeneel en Machiel van der Kuijl

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy week 2024

Data Privacy Week 2024 voor CA+

MIXmarketing organiseert voor de gecertificeerde CA+ bedrijven de Data Privacy week. De Gecertificeerde bedrijven willen iedereen bewust maken van de schat aan gevoelige informatie die