Workshop Social Media voor Tourist Corporation Bonaire (TCB)

MIXmarketing workshop Social Media gegeven aan TCB, Tourist Corporation Bonaire

Naast de workshops met open inschrijving biedt MIXmarketing ook bedrijf workshops. Eind juni heeft MIXmarketing workshop Social Media gegeven aan TCB, Tourist Corporation Bonaire, tijdens een bezoek van TCB aan Curaçao.

TCB BoinareDeelnemers uit verschillende afdelingen, van directeur tot secretaresse volgen gezamenlijk de workshop. Het eerst deel van de workshop ligt de focus op: wat is nu Social Media? Welke platformen zijn er allemaal en hoe worden ze gebruikt. Daarnaast is er veel aandacht voor de Social Media strategie. Het is van belang om als bedrijf je doelstellingen helder te hebben en te bepalen wat je wilt bereiken met Social Media. De Social Media strategie volgt uit de Marketing Strategie.

 

 

Draagvlak

Door werknemers van verschillende afdelingen erbij te betrekken creëer je draagvlak en ontstaat er een bijdrage uit verschillende disciplines. Ook kan je direct afspraken maken over de uitvoering van de Social Media activiteiten en wie waarvoor verantwoordelijk is.

In deze workshop heb ik een gastspreker uitgenodigd die werkzaam in de Tourist Branche op Curaçao. Daardoor was er bij de deelnemers veel herkenning en was het makkelijker de Social Media strategie in te vullen.

Feedback deelnemers: ‘Heel interessant’, ‘boven verwachting’, ‘we hebben meer gekregen dan verwacht’.

(Foto) Natuurlijk worden de workshops afgesloten met een certificaat zo ook bij voor de deelnemers van TCB Bonaire op Curaçao.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy week 2024

Data Privacy Week 2024 voor CA+

MIXmarketing organiseert voor de gecertificeerde CA+ bedrijven de Data Privacy week. De Gecertificeerde bedrijven willen iedereen bewust maken van de schat aan gevoelige informatie die