Social Media Workshops op maat voor UNIQA Suriname

Workshop Social Media op maat voor UNIQA Suriname.

Inhouse workshop Uniqa Suriname

Naast de workshops met open inschrijving biedt MIXmarketing ook bedrijfs workshops. Deelnemers uit verschillende afdelingen volgen gezamenlijk de workshop. Het eerst deel van de workshop ligt de focus op: wat is nu Social Media? Welke platformen zijn er allemaal en hoe worden ze gebruikt. Daarnaast is er veel aandacht voor de Social Media strategie. Het is van belang om als bedrijf je doelstellingen helder te hebben en te bepalen wat je wilt bereiken met Social Media.

Verschillende afdelingen

Door werknemers van verschillende afdelingen erbij te betrekken creëer je draagvlak en ontstaat er een bijdrage uit verschillende disciplines. Ook kan je direct afspraken maken over de uitvoering van de Social Media activiteiten en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Verdeeld over 3 dagen

Het laatste deel van de workshop, die overigens over 3 dagen is verdeeld, wordt ingevuld met de uitkomsten van de gekozen strategie. Focus ligt op opzetten/upgraden van Social Media platforms, interactie met je doelgroep en de werking van volg -en analyse systemen.

Workshop Uniqa Inhouse MIXmarketing

De workshops worden natuurlijk afgesloten met een certificaat zo ook bij UNIQA in Suriname afgelopen week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook het artikel over het belang van Facebook in Suriname.  http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/dhiradj-soekhai-facebook-ook-machtig-marketingmiddel-voor-surinaamse-bedrijven/

Wil je meer informatie over de workshops op maat voor je bedrijf. Neem dan contact op.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts