Event: Cunningham Lindsey Dutch Caribbean & Chichi® Curacao CONNECT @ de opening van het nieuwe kantoorpand

De organisatie van de feestelijk opening van het nieuwe kantoorpand van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean nv op 10 april lag in handen van MIXmarketing Curaçao. Een opening dient altijd een speciaal tintje te hebben. Want..........hoe zorg je ervoor dat je klanten ook na de opening

Event organisatie

De event organisatie van de feestelijk opening van het nieuwe kantoorpand van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean nv op 10 april lag in handen van MIXmarketing Curaçao. Een opening dient altijd een speciaal tintje te hebben. Want……….hoe zorg je ervoor dat je klanten ook na de opening jou blijven zien als de partner waarmee ze zaken willen doen.  Bij deze opening heeft MIXmarketing de link gelegd naar Chichi® Curacao. Chichi® ‘connects’, Chichi een begrip op Curacao, ’the BIG sister’ die zich ontfermt over haar jongere broertjes en zusjes. De ‘big sister’ die een belangrijke zorgzame en liefdevolle rol vervuld, een rol met aanzien binnen het gezin op Curacao en tijdens de opening een metafoor; ‘Cunningham Lindsey connects‘ in de schade expertise branche in de Caribbean.

Chichi® connects

Voor alle 130 genodigden was er een handgeschilderde Chichi® in de kleuren van Cunningham Lindsey. Directeur Peter van Rensen van Cunningham Lindsey Nederland overhandigde Katinka van Eekelen directeur Caribbean (midden op de foto) een handgeschilderde Chichi®.  

Voor Serena Israel, ‘Founding Mother of Chichi®’ was het een nieuwe ervaring om Chichi’s te laten schilderen in slechts in blauw en wit, de kleuren van Cunninham Lindsey. Chichi’s zijn altijd kleurrijk, net zo als de kleuren van Curaçao. Uiteindelijk was het voor Serana ook een ‘eye opener’. Het gebruik van slechts twee kleuren gaf een prachtig resultaat en is een inspiratiebron voor de toekomst. Voor de 130 gasten was er een handgeschilderde Chichi®. Bij de uitreiking werd uitdrukkelijk vermeld de Chichi® vooral op het bureau te plaatsen, zodat er veel gedacht kan worden aan Katinka en haar team…….. Chichi connects.

Het was een geslaagde avond met met dank aan Thelma & Louse – Catering Curacao, Chichi® Curacao, Cisca Rush -fotografie, I’S -Rian & Gio – LIVE music en alle medewerkers van Cunningham Lindsey Dutch caribbean voor de perfecte samenwerking. Dank aan de buurtbewoners voor hun spontane aanwezigheid.

 

Publicaties in: GO-Weekly, de Extra, de Amigoe en Antiliaans dagblad.

Kijk voor alle foto’s op de facebookpagina van MIXmarketing.

Nieuwe ades Cunningham Lindsey Dutch Caribbean: Julianaplein 39a.

Meer informatie over Event Management? Stuur mij een berichtje, Ria Luitjes.

Overige gerelateerde artikelen:

Website Cunningham Lindsey

In de pers:

 

Meer Foto’s op de Facebookpagina van Go-Weekly

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts