Cunningham Lindsey Dutch Caribbean seminars @ Suriname, Aruba & Curacao

Voor het 2e jaar achter elkaar mocht MIXmarketing de seminars van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean organiseren voor meer dan 100 professionals uit de verzekerings branch.

Voor het 2e jaar achter elkaar mocht MIXmarketing de seminars van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean organiseren voor meer dan 100 professionals uit de verzekeringsbranch.

Cunningham Lindsey is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van schadebehandellogoCunninghaming en schaderegeling. Het bedrijf biedt een unieke combinatie van stabiliteit, innovatie en technisch talent op talloze vakgebieden. Het kent de problemen waarmee de schadebranche te maken krijgt en biedt wereldwijd schadebehandeling, lokale en commerciële schaderegeling, ondersteuning bij calamiteiten en bij de afhandeling van schades. Cunningham Lindsey heeft een expertise netwerk van ruim 600 kantoren en meer dan 7000 medewerkers in 60 landen.

Cunningham Lindsey Dutch Caribbean nv heeft, onder leiding van Katinka van Eekelen,  kantoren op Curaçao en Aruba. Vanuit daar wordt ook de dienstverlening verzorgd op de eilanden Bonaire en St. Maarten. De dienstverlening heeft betrekking op aansprakelijkheidsschade, letselschade, motorschade, brandschade, constructieschade en schade aan lading en schepen. Een nieuwe markt wordt ontwikkelt met Suriname, het seminar in Suriname had ook een iets andere vorm dan op Aruba en Curacao.

IMG_3214Cunningham Lindsey Dutch Caribbean was woensdagmiddag op Aruba bij Divi resort en donderdagmiddag 24 oktober op Curaçao de gastheer voor een lunch in restaurant Kome. Tijdens deze lunch luisterden de ruim dertig genodigde relaties op Aruba en ruim veertig genodigde relaties op Curaçao werkzaam in de verzekeringsmarkt naar drie sprekers. In deze informele sfeer werden de thema’s “verhalen van schade” en “wide area damage” op een praktische wijze en aan de hand van voorbeelden nader uiteengezet. Onder het genot van een lunch werd op deze manier kennis en ervaring uitgewisseld.

krantenartikel Ant Dagblad 1 nov 2013t-page-001Cunningham Lindsey koos er dit jaar voor het nieuwe concept “lunch and Learn” te introduceren en daarmee het nuttige met het aangename te verenigen. Voor het inhoudelijke deel had Cunningham onder meer Gastspreekster prof. dr. N. van Tiggele – Van der Velde, hoogleraar verzekeringsrecht uitgenodigd. Directeur Katinka van Eekelen was erg tevreden over de eerste “Lunch and learn @Cunningham’s.” De opkomst was goed en de reacties waren positief. Er blijkt behoefte te zijn aan efficiënte, inhoudelijke bijeenkomsten waar iedereen werkzaam in de verzekeringsbranche met elkaar van gedachten kan wisselen over deze en andere onderwerpen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Branchedag 2023 Lejeune association management

Branchedag 2023 Lejeune

Voor Lejeune Association Management zat ik in de organisatie van de Branchedag 2023. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel