award

AWARD: MIXmarketing Curacao: ‘beste wordpress website’

Vanavond is de jaarlijkse Kuki & Ko  uitreiking van de QuikZite awards & certificaten voor beste WordPress websites.

Kuki & Ko ontwerpt websites met het website pakket QwikZite, ontwikkeld & gehost door Suares & Co. Sinds begin 2011 biedt Kuki & Ko ook hosting en ondersteuning voor websites gebaseerd op WordPress.  In deze categorie worden certificaten uitgereikt voor de beste WordPress websites. Tijdens de bijeenkomst worden deze websites in het ‘zonnetje’ gezet.

De website van MIXmarketing Curaçao is een van de WordPress websites die vanavond een certificaat uitgereikt krijgt. Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Klik hier voor het persbericht of lees het artikel hieronder.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.