Social Media rubriek in Dushi Magazine @Curaçao

Dushi Magazine nr 3 is nu verkrijgbaar op Curaçao.  Inspirerende verhalen, artikelen, rubrieken over en prachtige foto’s van Curaçao. In dit nummer was voor mij het hoofdartikel de inpiratiebron voor de rubriek over Social Media.  Dushi Magazine is op diverse plaatsen op het eiland te koop.
Heb je Dushi Magazine nummer 2  gemist? Hieronder het artikel uit Dushi Magazine 2: ‘Your Privacy’. In het Engels want Dushi Magazine is beschikbaar in Papiamentu en Engels.

Met dank aan Dushi Magazine. Dushi Magazine volgen op Facebook? Klik hier

Ria Luitjes

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.