Dushi Magazine & Social Media

Dushi Magazine


Miss Curacao 2011

Zoals de naam al aangeeft, Dushi Magazine vertegenwoordigt alles wat goed is over Curaçao. Het is eenvoudig, Krioyo en plezier.

Er ontbrak nog iets op ons eiland

“Tijdens de voorbereidingen voor onze nieuwe Pais Kòrsou hadden we het gevoel dat er iets ontbrak nog op ons eiland: een magazine met een hoge kwaliteit, bedoeld voor iedereen die is net zo trots op onze mensen en de cultuur zoals we zijn. Oude en jonge, homo en hetero: dit tijdschrift is voor ieder van jullie! “ vertelt uitgeefster Suzy Koeman.

Meedere talen

De thema’s zijn bedoeld om te informeren en inspireren. Curaçao is een meertalige samenleving, Dushi Magazine beperkt zich niet tot één taal. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken is op dit moment Dushi Magazine verkrijgbaar in het Engels en Papiamentu. Er zijn al vele verzoeken om Dushi Magazine ook in het Nederlands en in Nederland op de markt te brengen voor iedereen die een band heeft met Curaçao, dus wie weet………

Contact met onze lezers

De Social Media activiteiten tijdens de lancering van de eerste editie van Dushi Magazine beperkten zich tot een eenvoudige Facebook pagina. Nu met de tweede editie in de winkels is er ook een prachtig nieuwe website, waardoor er gemakkelijk vanuit de website links gemaakt kunnen maken naar Facebook maar straks ook naar Twitter. “We willen graag direct contact hebben met onze lezers, zo blijven we op de hoogte van alles wat onze lezers bezighoudt, dit geeft ons weer inspiratie voor nieuwe edities van Dushi Magazine” aldus Suzy Koeiman.

Bezoek de Dushi Magazine website  of ‘like’ de Dushi Magazine  Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Dushi Magazine maar ook andere interessante onderwerpen die te maken hebben met Curaçao.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Branchedag 2023 Lejeune association management

Branchedag 2023 Lejeune

Voor Lejeune Association Management zat ik in de organisatie van de Branchedag 2023. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel