Dushi Magazine # 4 is uit, dit keer met artikel over ‘Social Media jargon’.

Dushi Magazine nummer 4 is uit.

Ook in deze editie weer een artikel over afkortingen van Ria Luitjes over Social Media op Curacao.

Er worden veel afkortingen gebruikt in Social Media, zijn ze allemaal nog bij te houden? Hoe is het ontstaan, wat zijn de meest gebruikte afkortingen in het Nederlands, Engels en Papiamentu. Maar ben je ook bekend met een Social Netwerk volledig in het Papiamentu dat meer accounts heeft dan Facebook in de (voormalige) Nederlandse Antillen?

 

 

Waar kan je Dusi Magazine krijgen, of  heb je behoefte aan meer ‘sneak previews’? Kijk dan op de website van Dushi Magazine. 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.