Content Marketing Strategie training Curacao 4 april 2019 + extra training op 5 april

Training: Content Marketing Strategie Hoe kom je van A naar B? Van ongeorganiseerde, ad-hoc activiteiten naar een gestructureerde uitvoerbare strategie? Het belopen van het pad van A naar B dat leer je in de training op 4 april in Emmastad, CURACAO. Maak je eigen waardevolle Content Marketing Strategie in 7 stappen. Een eendaagse 'hands-on' training met diverse werkopdrachten en templates o.a. voor een Persona, de Customer Journey en een Contentkalender.Met een gedetaileerd handboek doorlopen we de stappen van de positionering van je bedrijf, inzcht in je publiek, de juiste boodschap, timing, de platforms en de vorm waarin je communiceert .Een strategie die zorgt voor structuur inzicht en consistentie.

Content Marketing Strategie training

Hoe kom je van A naar B? Van ongeorganiseerde, ad-hoc activiteiten naar een gestructureerde uitvoerbare strategie? Het belopen van het pad van A naar B dat leer je in de training op 4 april in Emmastad, CURACAO

Maak je eigen waardevolle Content Marketing Strategie in 7 stappen. Een eendaagse ‘hands-on’ training met diverse werkopdrachten en templates o.a. voor een Persona, de Customer Journey en een Content kalender.

Met een gedetailleerd handboek doorlopen we de stappen van de positionering van je bedrijf, inzicht in je publiek, de juiste boodschap, timing, de platforms en de vorm waarin je communiceert .

Een strategie die zorgt voor structuur inzicht en consistentie. Een strategie die zorgt voor het betrekken van je medewerkers, ontdekt wat de magneet werking van je collega’s is op klanten en potentiële klanten?

 

Content strategie in een dag MIXmarketing Den Haag

 

Voor wie is deze training interessant?

Voor MKB ondernemers, want als ondernemer heb je wel vaak de juist basis, weet je dat je positionering of branding van groot belang is. De weg ernaar toe of hoe je het aanpakt is vaak een vraagteken. Laat staan de tijd of een enorm beschikbaar budget.

Voor Marketeers, het kost veel moeite om up-to-date te blijven met alle marketingontwikkelingen. De kunst is juist die nieuwe ontwikkelingen te leren die praktisch en goed toepasbaar zijn binnen je eigen organisatie en waarmee jij kan scoren maar ook de handvatten meekrijgt om continue goed te kunnen rapporteren op de voortgang.

Voor Social Media-medewerkers, vaak heb je te maken met een werkgever, of als je in dienst bent bij een bureau een opdrachtgever, waarvoor even content voor gemaakt moet worden. Zonder visie, strategie en dus de richtlijnen waaraan de uiting moet voldoen. In de workshop leer je dat vast te leggen voor je bedrijf of eventueel een opdrachtgever. Niet Ad hoc maar op langere termijn.

 

Waarom moet ik een Content Strategie training volgen?

Omdat het maken van een strategie veel meer is dan een update maken. Of het nu voor jezelf is of voor een klant. Het is van fundamenteel belang je strategie te bepalen voor je positionering/branding. Stop schieten met hagel! Zorg voor goede Content Marketing. Zorg voor een goed plan. Want zonder plan geen uitvoering!

 

Wanneer & waar is de training?

Datum: DONDERDAG 4 APRIL 2019
Aanvang:        9 am
Lunchbreak: 12 pm (Lunch is inclusief)
Afsluiting:       4 pm 
Locatie: Emmastad, maximaal met 7 andere deelnemers.

 

Programma

 • 9.00 am Voorstellen
 • 9.30 am Wat is een Content Strategie?
  • Wat is er veranderd sinds 1960
  • Definitie Content Strategie
  • Wat zijn Trends voor 2018-2019
 • 10.30 am De 7 stappen in de content strategie
 • 12.00 pm Lunch
 • 1 pm Verder werken aan stappen en de opdrachten
 • 3 pm Opzetten van je Content Kalender
 • 4 pm Afronden en samenvatten van de dag

Hoe? Met hard werken!

Met hard werken! De dag zelf is ingevuld met theorie, cases, uitleg en opdrachten. Ik ben eerlijk, tijdens de training neem ik je me van A naar B in 7 stappen elke stap bevat voor jou 1 of meerdere opdrachten in je werkboek. Vandaar ook maximaal 7 deelnemers. De hele dag door kan je ideeën uitwisselen of feedback ontvangen, ook van andere deelnemers. Ter voorbereiding ontvang je via mail een opdracht.

Tijdens de training kan je ook je eigen laptop gebruiken. Bij voorkeur met een Microsoft Office pakket voor een Excel template. Wifi is vanzelfsprekend aanwezig.

 

Wat zijn de deliverables?

 • Een Content Strategie opgebouwd in 7 belangrijke stappen.
 • Inclusief o.a.:
  • Een omschrijving van je WHY, je positionering
  • een Persona of Avatar, wat is hun pijn en frustratie. Wat zijn de angsten en gevolgen. Wat is de ambitie en zijn de doelen en belangen. Maar ook wat zijn de ‘Psychographics’.
  • De fases van de ‘Customer Journey’ + de 3B’s (behoefte, belofte, bewijs)
  • Hoe ziet je content eruit? welke vorm gebruik je?
  • Een methode en template voor je Content kalender
  • Het content strategie werkboek
  • Een certificaat

 

Kortom veel nieuwe inzichten, kennis en een uitvoerbaar plan.

Kosten: Naf 299,- dit is inclusief het lesmateriaal, koffie, thee, snacks en Lunch.

 

MIXmarketing Content Marketing Strategie Curacao

Mijn trainingen zijn altijd snel vol enthousiaste kandidaten uit de meest uiteenlopende Branches! Ik hoor graag of jij ook meedoet!

Groet Ria

Mail: Ria@mixmarketing.nl
Tel + Whatsapp: +31 6 83030848

www.villabreezecuracao.com

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts