Crowdfunding Global Dutchies

Gebaseerd op de zeer snel groeiende Facebook groep 'Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw' is het nu tijd voor een nieuw platform: 'Global Dutchies'. De Facebookgroep is voor Nederlandstalige vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. Deze 'buitenland-ervaring' ervaring schept een band, er is met hetzelfde bijltje gehakt.

‘Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’

Gebaseerd op de zeer snel groeiende Facebook groep ‘Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’ is het nu tijd voor een nieuw en aanvullend platform: Global Dutchies. De Facebookgroep is voor Nederlandstalige vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. Deze ‘buitenland-ervaring’ ervaring schept een band, er is met hetzelfde bijltje gehakt.

200+ accommodaties

Veel van deze vrouwen zijn zeer ondernemend. Zij runnen een business met de verhuur van een vakantieaccommodatie in het buitenland of soms ook in Nederland. Nu al staan er op de ‘Google map’ van de groep al meer dan 200 vakantie accommodaties in 46 landen. De 2.100 groepsleden kunnen hier terecht voor een heerlijke vakantie of kort verblijf.

Dit platform is bedoeld voor wereldvrouwen die het leuk vinden om bij een andere wereldvrouw te verblijven. Dit kan via verhuur zijn maar ook door huizenruil of met oppashuizen.

Global Dutchies

Onder de naam ‘Global Dutchies’ gaan we het platform professionaliseren. Een online platform, een website met goede zoekfuncties (vraag en aanbod), tips, blogs en een kennis-hub maar ook een besloten lidmaatschap.

Goede Doelen

Een wereldvrouw of ‘Global Dutchies’ kunnen, als het platform gereed is, lid worden van het platform door €2,-, per jaar te doneren aan een goed doel (+€0,40 transactiekosten). Hiermee dragen we bij aan goede doelen om vrouwen en meisjes te ‘empoweren’, waar ook ter wereld. De Goede doelen, kleinschalige projecten worden lokaal geleid door wereldvrouwen.

Crowdfunding

Het platform is bijna klaar. De softlaunch is gestart! Promotie en de doorontwikkeling vraagt om investeringen. Vandaar een Crowdfunding. Je kunt nu instappen en je accommodatie op het Global Dutchies platform plaatsen tegen een sterk gereduceerd bedrag. Heb je geen accommodatie of wil je gewoon dit concept ondersteunen. Word dan ambassadeur voor € 20,00. Van elke bijdrage gaat er € 5,00 naar het goede doel. Overigens van elke Bijdrage! UPDATE 16 juli 2019: inmiddels is fase twee op het platform een feit, maar doneren mag altijd!

Ga hier naar het crowdfunding platform.

Ria

Meer weten over Ria 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.