Crowdfunding Global Dutchies

Gebaseerd op de zeer snel groeiende Facebook groep ‘Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’ is het nu tijd voor een nieuw en aanvullend platform: ‘Global Dutchies’. De Facebookgroep is voor Nederlandstalige vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. Deze ‘buitenland-ervaring’ ervaring schept een band, er is met hetzelfde bijltje gehakt.

Veel van deze vrouwen zijn zeer ondernemend. Zij runnen een business met de verhuur van een vakantieaccommodatie in het buitenland of soms ook in Nederland. Nu al staan op de Google map van de groep al meer dan 170vakantie accommodaties in 44 landen. De 1.600 groepsleden terecht hier terecht voor een heerlijke vakantie of kort verblijf.

Dit platform is bedoeld voor wereldvrouwen die het leuk vinden om bij een andere wereldvrouw te verblijven. Dit kan via verhuur zijn maar ook door huizenruil of met oppashuizen.

Onder de naam ‘Global Dutchies’ gaan we het platform professionaliseren. Een online platform, een website met goede zoekfuncties (vraag en aanbod), tips, blogs en een kennis-hub maar ook een besloten lidmaatschap.

Een wereldvrouw of ‘Global Dutchies’ kunnen, als het platform gereed is, lid worden van het platform door €2,-, per jaar te doneren aan een goed doel (€0,40 brtalingsverkeer kosten). Hiermee dragen we bij aan goede doelen om vrouwen en meisjes te ‘empoweren’, waar ook ter wereld.

Het platform is bijna klaar. De softlaunch is gestart! Promotie en de doorontwikkeling vraagt om investeringen. Vandaar een Crowdfunding. Je kunt nu instappen en je accommodatie op het Global Dutchies platform plaatsen tegen een sterk gereduceerd bedrag. Heb je geen accommodatie of wil je gewoon dit concept ondersteunen. Word dan ambassadeur voor € 20,00. Van elke bijdrage gaat er € 5,00 naar het goede doel. Overigens van elke Bijdrage!

Ga hier naar het crowdfunding platform.

Ria