Presentatie Content Strategie voor 40 vakgenoten

Presenteren voor 40 vakgenoten Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Presenteren voor 40 Marketing vakgenoten

Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Verbinden en kennisdelen

Ondanks dat ik dit Netwerk samen met Myrthe Verhulst (Coca-Cola) in 2010 heb opgezet, heb ik nooit een presentatie om mijn eigen business te promoten. Mensen bij elkaar brengen, verbinden en kennis delen dat was met name het doel.

Nu ik inmiddels bijna 2 jaar weg ben uit Curacao vond ik het wel passend om de kennis die ik de afgelopen 2 jaar verzameld en opgedaan heb te delen met deze club mensen die altijd zo belangrijk voor mij geweest zijn.

Leuk detail: er waren nog nooit zoveel aanmelding geweest voor een presentatie! Moet zeggen dat geeft een goed gevoel!

Content Strategie in 7 stappen presentatie

Ben jij ook geïnteresseerd in een presentatie voor je organisatie, bedrijf of businessbijeenkomst waarin ik vertel over mijn 7 stappenmodel om te komen tot een waardevolle Content Strategie? Bel mij dan gerust 06 83030848.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts