Presentatie Content Strategie voor 40 vakgenoten

Presenteren voor 40 vakgenoten Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Presenteren voor 40 Marketing vakgenoten

Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Verbinden en kennisdelen

Ondanks dat ik dit Netwerk samen met Myrthe Verhulst (Coca-Cola) in 2010 heb opgezet, heb ik nooit een presentatie om mijn eigen business te promoten. Mensen bij elkaar brengen, verbinden en kennis delen dat was met name het doel.

Nu ik inmiddels bijna 2 jaar weg ben uit Curacao vond ik het wel passend om de kennis die ik de afgelopen 2 jaar verzameld en opgedaan heb te delen met deze club mensen die altijd zo belangrijk voor mij geweest zijn.

Leuk detail: er waren nog nooit zoveel aanmelding geweest voor een presentatie! Moet zeggen dat geeft een goed gevoel!

Content Strategie in 7 stappen presentatie

Ben jij ook geïnteresseerd in een presentatie voor je organisatie, bedrijf of businessbijeenkomst waarin ik vertel over mijn 7 stappenmodel om te komen tot een waardevolle Content Strategie? Bel mij dan gerust 06 83030848.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.