Projecten klanten MIXmarketing 2018

Projecten en klanten MIXmarketing

Sinds de oprichting van MIXmarketing in 2009 heb ik heel voor projecten mogen doen. Tijd voor een update met de nieuwe projecten. Resultaat: een voor mij toch wel indrukwekkende lijst van branches en klanten: Corporate, Zakelijke dienstverlening, Educatie, Financieel, Horeca/toerisme, Overheid, Vastgoed, en Zorg.

Projecten en klanten MIXmarketing

Sinds de oprichting van MIXmarketing in 2009 heb ik heel voor projecten mogen doen. Tijd om de lijst te updaten met de nieuwe projecten. Resultaat: een indrukwekkende lijst van branches en klanten: Corporate, Zakelijke dienstverlening, Educatie, Financieel, Horeca/toerisme, Overheid, Vastgoed, en Zorg.

MIXmarketing bestaat dit jaar 10 jaar

Ik heb de afgelopen 10 jaar klanten mogen adviseren in de Marketing Strategie, Content Strategie, Social Media Strategie of Event Management. Vaak heb ik bedrijven geholpen bij het opzetten van Social Media of ondersteund met Social Mediamanagement vanaf het moment (2009) dat Social Media nog in de kinderschoenen stond.

 

Projecten MIXmarketing klanten opdrachtgevers

Veel organisaties en bedrijven, uit alle bedenkbare branches, heb ik in mijn cursus lokaal mogen ontvangen. De een voor ‘Social Media voor bedrijven, de andere voor een ‘LinkedIn Marketing’ training of de training ‘Content Strategie’. Genoten heb ik van het feit dat ondernemers een succesvol bedrijf hebben kunnen opzetten met mijn advies of de kennis die ik ze heb mee kunnen geven tijdens Coaching of een Workshop. Klik HIER voor de volledige lijst.

Ik kijk uit naar nog veel meer projecten en klanten de komende jaren! Ben jij geïnteresseerd in mijn advies, coaching of trainingen stuur mij gerust een mail of bel mij op 06 83030848.

Ria

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts