Pizza Foodtruck Vogelwijk

Italiaanse gezelligheid met pizza foodtruck

Jan Albert van Weerdhuizen (42) is eigenaar van cateringbedrijf Tutta Italia. Corona dwong hem andere activiteiten te gaan ondernemen. Dat heeft hij gedaan en met succes. Hij is degene die je wellicht wel eens met zijn pizza-foodtruck hebt zien staan op de Laan van Poot ter hoogte van de Fuutlaan, Kwartellaan of Nieboerweg. Hij zorgt voor een beetje Italiaanse gezelligheid in de wijk. Een plekje waar ook buurtbewoners elkaar even treffen, al is het maar voor een kort gesprek als er gewacht wordt op de verse bereiding van de pizza.

interview foodtruck Vogelwijk
interview vogelwijk standplaats

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.