Pizza Foodtruck Vogelwijk

Italiaanse gezelligheid met pizza foodtruck

Jan Albert van Weerdhuizen (42) is eigenaar van cateringbedrijf Tutta Italia. Corona dwong hem andere activiteiten te gaan ondernemen. Dat heeft hij gedaan en met succes. Hij is degene die je wellicht wel eens met zijn pizza-foodtruck hebt zien staan op de Laan van Poot ter hoogte van de Fuutlaan, Kwartellaan of Nieboerweg. Hij zorgt voor een beetje Italiaanse gezelligheid in de wijk. Een plekje waar ook buurtbewoners elkaar even treffen, al is het maar voor een kort gesprek als er gewacht wordt op de verse bereiding van de pizza.

interview foodtruck Vogelwijk
interview vogelwijk standplaats

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts