FNOI INFO copywriting MIXmarketing

Interviews met drie belangrijke spelers in de recycling branche

Voor FNOI mocht ik drie interviews houden met belangrijke spelers in de recyclingbranche alle drie met een eigen verhaal en een eigen visie over de toekomst van recycling in de papierindustrie en hoe we in 2050 CO2 neutraal kunnen worden. Want dat is tenslotte binnen de Europese Unie in Parijs afgesproken.

Voor FNOI mocht ik voor het magazine FNOI INFO drie  belangrijke spelers interviewen in de recyclingbranche. Alle drie met een eigen verhaal en een eigen visie over de toekomst van recycling in de papierindustrie en hoe we in 2050 CO2 neutraal kunnen worden. Want dat is tenslotte binnen de Europese Unie in Parijs afgesproken.

Hieronder de artikelen met een paar belangrijke take aways.

 

Kwaliteit!! Waarde toevoegen! Dat is de uitdaging van onze oud papier Branche. We zamelen materiaal in en als we niets doen wordt onze rol in de sector steeds kleiner. Onze Branche moet continue investeren in technologieën om nieuwe en schone grondstoffen te kunnen leveren waar onze klanten weer een mooi eindproduct van kunnen maken. Aldus Hans van de Nes, Bestuurslid van de Europese belangenorganisatie EuRIC en president van EurRIC-ERPA

MIXMarketing copywriting verhalenverteller

 

 

Om in 2050, CO2 neutraal te zijn hebben we ‘doorbraak-technologieën’ nodig, waar alle partijen in de keten mee aan de slag moeten. Aldus Gerrit Jan Koopman, directeur Koninklijke Vereniging van Nederlandse Papier en Kartonfabrieken.

MIXmarketing interview recycling FNOI

 

 

 

In Nederland gebruiken we 12 miljoen m2 aan golfkarton gebruiken voor een pizzadozen.Deze dozen kunnen niet in de oud-papierbak. Dit zijn grote aantallen karton die NIET recyclebaar zijn. Dit kan en moet anders.’ Aldus Maarten Halma van Cartonney, de ontwikkelaar van een innovatieve pizzadoos.

MIXmarketing copywriting verhalenverteller

Hele FNOI INFO digitaal lezen ga dan naar de website van FNOI

Meer over Copywriting & Ria klik hier

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Branchedag 2023 Lejeune association management

Branchedag 2023 Lejeune

Voor Lejeune Association Management zat ik in de organisatie van de Branchedag 2023. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel