Powervrouwen: interview met Petrouska van SocialLane

Powervrouwen: interview met Petrouska van SocialLane

In mijn serie ‘Powervrouwen’ heb ik deze keer Petrouska van Loon-Vercoutre geïnterviewd Het artikel is gepubliceerd in het Vogelwijkmagazine. Inmiddels is Petrouska al meer dan 13 jaar zelfstandig onderneemster. Met de gedachte dat wat haar vader en haar opa konden, kon zij ook en is JobLane gestart. Het blijkt dat die gedachte een goede gedachte was. JobLane was zo succesvol dat ze al snel met haar man Jochem het besluit nam het bedrijf samen te gaan runnen. Haar verhaal over de overgang van JobLane naar  het huidige bedrijf SociaLane en het ontstaan van Social Dock. Maar ook hoe het is om als echtpaar 24/7 samen te werken en te wonen.

‘Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten’

 

Ptrouska en Jochem Artikel vogelwijk

MIXmarketing powervoruwen Social Lane

MIXmarketing interview powervrouw SocialLane

 

MIXmarketing interview Petrouska SoalLane Scheveningen

Social Dock: de nieuwe vergader- of trainingsruimte in het nieuwe bedrijfspand.

Meer informatie het huren van Social Dock klik hier

Ben je ondernemer in de Vogelwijk en wil je aansluiten bij onze community? Mail dan inzaken@vogelwijk.nl