MIXmarketing in Den Haag, Nederland

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curacao maar, Nederland, Den Haag. Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5 jaar Curacao verhuisd naar Den Haag.

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curaçao maar, Nederland, Den Haag.
Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5  jaar Curaçao verhuisd naar Den Haag.

‘De band met Curaçao zal altijd blijven, Curaçao zit in je hart’. Vrienden, kennissen en zaken relaties blijven de relaties die het nu ook zijn, de communicatie verschuift alleen van fysiek naar online, wat overigens prima past in deze tijd van communiceren via WhatsApp, Facebook en andere Social Media platforms.

‘MIXmarketing heeft door de switch een nog grotere kennis van de Nederlands markt gecombineerd met de Curaçaose markt, voor klanten betekent dit een extra dimensie, ze krijgen namelijk: ‘Best of both worlds’.

Wil je kennis met mij maken, heb je marketing advies nodig, heb je een leuke (tijdelijke) opdracht, ben je geïnteresseerd in mijn Social Media workshop’s (in-company of open inschrijving), Neem dan vooral contact met mij op via telefoonnummer: 06 83030848 of stuur een mail. Maar ook een tweet of een Whatsapp is van harte welkom!

Tot gauw!!

-Ria-

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

data privacy dag 2023

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Voor de CA+ gecertificeerde bedrijven organiseert MIXmarketing voor de tweede keer de Data Privacy Dag. 27 januari 2023 is de dag om je vertrouwelijke materialen

social media dag blog ria luitjes mixmarketing

Social Media dag

Vandaag, 30 juni 2022 is het Social-Media dag. Is dat belangrijk? Nee helemaal niet. Alleen zet het mij wel aan het denken, aangezien ik veel

webinar user tips zoom

Zoom tips & tricks

Webinar: Studenten voor studenten.
We weten na twee jaar corona en vele online-sessies inmiddels wel hoe het werkt. Toch zie ik dagelijks online dingen die beter kunnen. Zeker als je een leuke rol hebt tijdens deze webinars. Daarom speciaal voor de Webinars voor RCN /OCW op 29 en 31 maart hieronder meerder tips voordat de sessie begint en tijdens de sessie.