MIXmarketing in Den Haag, Nederland

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curacao maar, Nederland, Den Haag. Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5 jaar Curacao verhuisd naar Den Haag.

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curaçao maar, Nederland, Den Haag.
Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5  jaar Curaçao verhuisd naar Den Haag.

‘De band met Curaçao zal altijd blijven, Curaçao zit in je hart’. Vrienden, kennissen en zaken relaties blijven de relaties die het nu ook zijn, de communicatie verschuift alleen van fysiek naar online, wat overigens prima past in deze tijd van communiceren via WhatsApp, Facebook en andere Social Media platforms.

‘MIXmarketing heeft door de switch een nog grotere kennis van de Nederlands markt gecombineerd met de Curaçaose markt, voor klanten betekent dit een extra dimensie, ze krijgen namelijk: ‘Best of both worlds’.

Wil je kennis met mij maken, heb je marketing advies nodig, heb je een leuke (tijdelijke) opdracht, ben je geïnteresseerd in mijn Social Media workshop’s (in-company of open inschrijving), Neem dan vooral contact met mij op via telefoonnummer: 06 83030848 of stuur een mail. Maar ook een tweet of een Whatsapp is van harte welkom!

Tot gauw!!

-Ria-

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts