MIXmarketing in Den Haag, Nederland

hello The Hague MIXmarketing

MIXmarketing in Den Haag

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curacao maar, Nederland, Den Haag.
Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5  jaar Curacao verhuisd naar Den Haag.

‘De band met Curacao zal altijd blijven, Curacao zit in je hart’. Vrienden, kennissen en zaken relaties blijven de relaties die het nu ook zijn, de communicatie verschuift alleen van fysiek naar online, wat overigens prima past in deze tijd van communiceren via Whats-app, Facebook en andere Social Media platforms.

‘MIXmarketing heeft door de switch een nog grotere kennis van de Nederlands markt gecombineerd met de Curaçaose markt, voor klanten betekent dit een extra dimensie, ze krijgen namelijk: ‘Best of both worlds’.

Wil je kennis met mij maken, heb je marketing advies nodig, heb je een leuke (tijdelijke) opdracht, ben je geïnteresseerd in mijn Social Media workshop’s (in-company of open inschrijving/Facebook & LinkedIn), wil je een business evenement organiseren?  Neem dan vooral contact met mij op via telefoonnummer: 06 83030848 of stuur een mail via het contactformulier. Maar ook een tweet of een Whatsapp is van harte welkom!

Tot gauw!!

-Ria-

Save

Save