Gastbloggen MIXmarketing

Content Tip: Gastbloggen

Schrijven van een een gastblog of het vragen van een gastblogger is volledig afhankelijk van je eigen business. Ben je een consultant/adviseur, dan is het schijven van een gastblog een goed idee. Zie ook hier mijn Gastblog  ‘Recieve more online payments’, 10 marketing tips voor de merchants van CX Pay gevestigd in de Caribbean. Een gebied waar het heel normaal is om je vliegticket online te kopen. Gaat het om online betalingen voor vele andere services of producten, dan is men erg terughoudend. Het is een ‘mindset’.

Content: Schrijf een gastblog of vraag een gastblogger!

Schrijven van een een gastblog of het vragen van een gastblogger is volledig afhankelijk van je eigen business. Ben je een consultant/adviseur, dan is het schijven van een gastblog een goed idee.

10 Marketing tips

Zie ook hier mijn Gastblog  ‘Recieve more online payments’, 10 marketing tips voor de merchants van CX Pay gevestigd in de Caribbean. Een gebied waar het heel normaal is om je vliegticket online te kopen. Gaat het om online betalingen voor vele andere services of producten, dan is men erg terughoudend. Het is een ‘mindset’. Dus 10 marketing tips voor de ondernemers die online betalingen lokaal aanbieden. (Iets dat tot 1 1/2 jaar geleden nog niet kon) Om zo de klanten van CX Pay te helpen succesvol te zijn.

Vanuit CX Pay gezien is het goed om in plaats van het bedrijf zelf, iemand anders, de klanten te laten adviseren. In dit geval een marketing consultant of expert.(;-))

Lees hier mijn Gastblog, gezien de doelgroep is dit in het Engels geschreven.

Ria

Marketing |Content Marketing | Contetn Strategie

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts