‘Personal Build Branding met LinkedIN’ Social Media Week

Altijd leuk als je een berichtje in je LinkedIN mail box krijgt of je het leuk vind samen met iemand een workshop te geven. Zo kwam ook het berichtje van Kim Swagemakers om samen met haar een workshop Personal Branding LinkedIN tijdens de Social Media Week Curacao
Social Media week Curacao Ria Luitjes MIXmarketing en Kim Swagemakers
Photography: Berber van Beek at studiorootz www.studiorootz.com Copyright© Studiorootz

Altijd leuk als je een berichtje in je LinkedIN mail box krijgt of je het leuk vind samen met iemand een workshop te geven. Zo kwam ook het berichtje van Kim Swagemakers om samen met haar een workshop Personal Branding LinkedIN tijdens de Social Media Week Curacao (#SMWCUR) te geven. Kim en ik delen de passie voor het delen van kennis en de liefde voor Social Media. Het zou voor mij een beetje passen en meten worden gezien mijn drukke Full-time job als Marketing Manager bij UTS, maar waar een wil is, is een weg!!

Dus tijdens de Social media Week Curaçao #SMWCUR, hebben Kim en ik een duo presentatie “Personal Branding met LinkedIN’ gegeven. Onze conclusie ondanks de zeer korte voorbereidingstijd is toch wel dat we  een super team zijn. Thanks Kim voor je enthousiasme in inspiratie en wat hopi positieve reacties na afloop!! Gaaf om in deze groep de bevestiging te krijgen dat mijn eigen branding gewerkt heeft!

Social Media week Curacao Ria Luitjes MIXmarketing en Kim Swagemakers
Photography: Berber van Beek at studiorootz www.studiorootz.com Copyright© Studiorootz

Tijdens de workshop hebben Kim en ik onderwerpen besproken als:

  • Hoe groot is de invloed van LinkedIn?
  • Hoe groot is je doelgroep in the voormalig Nederlandse Antillen, (Curaçao heeft tot nu tot nog geen eigen identiteit op LinekdIN)
  • Welke functies komen het meeste voor op LinkedIN, welke bedrijven zijn interessant en hoeveel bedrijven zitten eigenlijk op LinkedIN in de Nederlandse Antillen?
  • Hoe haal je je leads uit LinkedIN connecties en wat kunnen groepen betekenen voor je eigen persoonlijke brand? Allemaal en nog veel meer besproken tijdens de workshop!

 

Foto impressie met dank aan Berber van Beek van Studio Rootz fotograaf tijdens #SMWCUR 2015.

Meer weten over Ria luitjes? klik hier

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

data privacy week 2024

Data Privacy Week 2024 voor CA+

MIXmarketing organiseert voor de gecertificeerde CA+ bedrijven de Data Privacy week. De Gecertificeerde bedrijven willen iedereen bewust maken van de schat aan gevoelige informatie die