Herroepingsrecht, ontbindingsrecht en retourrecht

Fysieke producten

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Ons advies is dit om track & trace versturen zodat u zeker bent dat uw pakket aankomt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mixmarketing.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Digitale downloads

Digitale downloads kunnen niet retour gezonden worden. We vragen je dan ook om tijdens het bestelproces in te stemmen met de levering van de digitale inhoud tijdens de normale bedenktijd en uitdrukkelijk te verklaren dat je afziet van je herroepingsrecht wanneer de digitale inhoud geleverd wordt binnen de bedenktijd. Je ontvangt een bevestiging hiervan bij de bevestiging van de overeenkomst. Hiermee verklaar je het product niet retour kunt sturen en dus ook geen geld terug kunt ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact op via info@mixmarketing.nl  Of gebruik het contactformulier