Content Redactie

De kracht van waardevolle content voor jouw bedrijf is tegenwoordig voor elke manager of ondernemer wel duidelijk. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien, is het belang van een goede redactie. Misschien ontbreekt het jouw bedrijf aan de juiste mensen, of heb je er nooit aan gedacht om dit uit te besteden op het gewenste niveau. Geen zorgen, MIXmarketing staat voor je klaar om je te helpen met de strategie, analyse, creatie en planning van jouw content.

Zeg vaarwel tegen stress, ad-hoc-activiteiten en onnodige rompslomp. Wij nemen dit graag van je over.

MIXmarketing heeft met jarenlange praktijkervaring in contentredactie drie pakketten ontwikkeld die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Ontdek hieronder welk pakket het beste bij jou past en welke services inbegrepen zijn.

Small

Voor wie? Ben je niet overtuigd van de noodzaak om voortdurend content te delen voor jouw organisatie? Of wil je langzaam beginnen en eerst verkennen of het iets is wat bij jouw organisatie past?

contact mixmarketing

Medium

Voor wie? Heb je al ervaring met het creëren en delen van content, maar ben je tot de conclusie gekomen dat je expertise elders ligt en wil je minder tijd besteden aan contenttaken.

content ideeen voor vanantieverhuur

Large

Voor wie? Wil je alles uitbesteden? Van strategie tot de implementatie van de contentstrategie, inclusief contentcreatie en planning. Jij hebt andere zaken om je op te focussen binnen je organisatie.

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.