Content Redactie

Dat waardevolle content belangrijk is voor je bedrijf, dat is tegenwoordig bij elk manager of ondernemer wel duidelijk. Wat te vaak vergeten wordt is hiervoor een goede redactie in te richten. Dit kan door het ontbreken van de juiste mensen binnen je bedrijf, of dat je er nooit bij stil hebt gestaan dit uit te besteden tot op het niveau dat voor jullie wenselijk is. MIXmarketing biedt hulp bij de strategie, analyse, creatie en plannen van de content. Voorkom stress, ad-hoc-activiteiten en onnodige ‘hassle’.

MIXmarketing heeft hiervoor drie pakketten ontwikkeld gebaseerd op jarenlange praktijkervaring in content redactie-activiteiten. Lees hieronder welk pakket het beste bij je bedrijf past en welke services opgenomen is in het pakket.

Small

Voor wie? Vind je het niet nodig om voor je organisatie continue content te delen. Of wil je langzaam starten om te kijken of het iets voor je organisatie is.

contact mixmarketing

Medium

Voor wie? Je hebt al ervaring hebt met content (laten) creëren en delen maar tot de conclusie bent gekomen dat je goed bent in andere dingen en wilt hier minder tijd aan besteden.

content ideeen voor vanantieverhuur

Large

Voor wie? Wil je alles uit besteden? Van strategie tot het implementeren van de contentstrategie contentcreatie en planning. In je organisatie ben je met andere zaken bezig.

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.