Dat waardevolle content belangrijk is voor je bedrijf, dat is tegenwoordig bij elke manager of ondernemer wel duidelijk. Maar hoe pak je het aan? Hoe creëer je waardevolle content?  Hoe zorg je dat je medewerkers gezien worden als ’thought leaders’ en experts in het vakgebied?

MIXmarketing kan hierbij ondersteunen in de vorm van losse interviews, blogs of teksten voor social media berichten. 

interviews in de media content creatie pixabay

InterviewsVertel jouw verhaal of laat een van je medewerkers zijn of haar verhaal vertellen. Dit verhaal komt tot stand door de vragen die ik stel afhankelijk van het thema of onderwerp.

Het gesprek vindt plaats op een leuke centrale plek of mijn thuiskantoor. Als de afstand te groot is spreken we online af.

De tekst accordeer je altijd. Publicatie met auteursvermelding.

Prijs: interview met expert/lid/medewerker + uitgewerkte tekst + evt. twee foto’s of eigen foto's: vanaf €450,- voor 750 woorden (excl. BTW, reistijd en reiskosten).

contactpagina MIXmarketing

Blogs / artikelenBlogs en nieuwsartikelen zijn bij uitstek geschikt om traffic naar je website te genereren. Zeker als dit blogs zijn waarbij de deskundigheid van je bedrijf naar voren komt.

Het mooiste is als je eigen medewerkers gaan bloggen en de 'peers' aanspreken. Vaak kan men hier wel beetje hulp bij gebruiken.

Prijs: voor een blog tot 500 woorden is € 400,- Inclusief beeldmateriaal en SEO. Keuze publiceren onder naam auteur of van iemand anders.

content strategie

Social Media TekstenSocial Media berichten schrijven is een kunst op zich. Hoe schijf je teksten die je lezers inspireren.

Als opdrachtgever lever je de basis aan. Wij toveren het om naar mooie tekst.

Wat is de basis: een ruwe omschrijving van het onderwerp + foto/video of andere vormen van content.

Aanvullende #hastags en betrokken personen die getagd kunnen worden.

Prijs: vanaf 1 uur per week á € 85,00 per uur. Minimale periode 3 maanden i.v.m. onboarding-tijd.

Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor contentcreatie