Ben jij ondernemer? Doe dan mee met de Workshop: ‘Business Social Media Marketing’

Ben jij een ondernemer en wil je nu toch echt eens aan de slag met Social Media voor je bedrijf? Ben je geïnteresseerd in social media en wil jij social media voor non-profit (stichting, sportvereniging, muziek, dans, hobby etc.) doeleinden gaan opzetten of ben je al gestart met social media en wil je de bestaande activiteiten op een hoger niveau brengen. Dan is deze kleinschalige ‘HuiskamerWorkshop’ iets voor jou!

Tijdens een workshops ‘Social media voor zakelijk gebruik’ van 1 dag behandelen we de basis principes van social media. Naast de algemene workshop Social media zoals beschreven op deze pagina geef ik ook specifieke intensieve LinkedIn workshops en Workshops om je Content Strategie.

Het programma ‘Social Media Marketing voor zakelijk gebruik’ er als volgt uit:

Tijdens de workshops behandelen we de principes van Social Media.

Deel 1  behandelen we:

Deel 2  behandelen we:

De workshops zijn ‘hands-on’ want we gaan dus niet alleen luisteren, we gaan ook echt aan de slag, zeker in het 2e deel van de workshop. Dus neem  je eigen laptop mee!

SMMU_badge3

Meer informatie, data en aanmelden voor de deze Workshop, klik dan hier.

Deelnemers eerdere workshops.

 

Workshop participants MIXmarketing

Ervaringen van deelnemers:

Inhouse maatwerk workshop Uniqa Social Media 2012
Remco Wieffering, ‘Marketing & Salesmanager Uniqa Suriname: Ria is een professionele trainer, het programma is helder en afgestemd op ons bedrijf, daarnaast is Ria in staat goed om te gaan met de verschillende kennis niveau’s van de deelnemers.

Workshop Social Media 2014
Soraya Cova, Ronald McDonald House Curacao: ‘Learn about our future’.

Workshop Social Media 2014
Rudy Calmera, Economist: ‘Dit bedrijf weet heel veel van Social Media en hoe je dat als bedrijf kunt inzetten’.

Social Media Week Curacao 2015
Patty van der Miessen-Varenkamp, eindredactie AD,  journalist, radiomaker blogger & auteur: ‘Ria staat voor professionaliteit en een eerlijke, duidelijke aanpak. Heel prettig samenwerken! Recht door zee, zonder poespas gaat ze voor haar doel. Ook haar workshop over LinkedIn vond ik heel verhelderend. Leuk zo’n netwerk met honderden mensen, maar wat kan je er concreet mee en hoe genereer je leads? Heel nuttig en meteen toepasbaar in de praktijk!’

Workshop LinkedIn UTS 2016
Tjarrie Wijga, Service & Marketing manager UTS: ‘Nuttige en duidelijke cursus die door Ria zeer relevant werd gemaakt door ook naar de locale markt (Curacao) te kijken en te laten zien hoe je daar extra business kon genereren door je LI profiel goed en duidelijk op te zetten’.

Workshop LinkedIn maart 2017

Carin Bult, directeur bij Carin Cares: Een paar jaar geleden de cursus Mixmarketing bij Ria gedaan. Was toen zelf nog niet zo lang gestart met mijn eigen bedrijf. Hele zinvolle en nuttige cursus waarbij de kansen en mogelijkheden om je bedrijf te branden en promoten via social media centraal stond. Heb ik veel aan gehad en het heeft mijn bedrijf zeker goed gedaan. Echt aan te raden dus! Daarnaast recent een workshop LinkedIn bij Ria gedaan. Ook weer heel nuttig want ik was nog niet zo thuis in LinkedIn. Door de workshop weer veel geleerd en klaar om ook via LinkedIn mijn bedrijf goed zichtbaar te maken. Masha Danki Ria voor het delen van je kennis en expertise in deze!”

 

Ook interessant om te lezen: spreker tijdens diverse seminars, conferenties (30 -300 deelnemers)

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *