linkedincoverMIXmarketing biedt op diverse niveaus Social Media Management
Analyse: een analyse van je online aanwezigheid in de Social Media op de verschillende platforms, hoe doet je concurrent het of hoe doen andere bedrijven in jouw branche het. Maar ook voorbeelden van Social Media binnen en buiten je branche.
Coaching: ondersteuning bij het implementeren van je Social Media marketing strategie; hulp bij de implementatie van je operationele social media activiteiten, 1-op-1 coaching voor een dagdeel of gewoon iemand die een paar keer per maand met je meekijkt en fungeert als sparringpartner.
Workshops: Mixmarketing organiseert Social Media workshops: “Social media for your Business”. Inhoud: de basis wat is Social Media en waarom doen we het? Social Media strategie, Do’s en dont’s, etiquette & tips en tricks. Tijdens de workshop zal een zakelijk Social Media account opgezet worden. Hierdoor is het beschikken over een eigen laptop is noodzakelijk.
Beheer: je wilt je Social media management uitbesteden. MIXmarketing heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Jij richt zich op je business en MIXmarketing richt zich op jouw Social Media. Klik hier voor de mogelijkheden.
Consultancy: als je hulp nodig bij het uitdenken van je marketing strategie, het opstellen van een marketingplan, het invullen van de marketingmix en of Social Media strategie?
Aanvragen of meer informatie over een van de bovenstaande diensten klik hier