Projecten klanten MIXmarketing 2018

Projecten en klanten MIXmarketing

Sinds de oprichting van MIXmarketing in 2009 heb ik heel voor projecten mogen doen. Tijd voor een update met de nieuwe projecten. Resultaat: een voor mij toch wel indrukwekkende lijst van branches en klanten: Corporate, Zakelijke dienstverlening, Educatie, Financieel, Horeca/toerisme, Overheid, Vastgoed, en Zorg.

Projecten en klanten MIXmarketing

Sinds de oprichting van MIXmarketing in 2009 heb ik heel voor projecten mogen doen. Tijd om de lijst te updaten met de nieuwe projecten. Resultaat: een indrukwekkende lijst van branches en klanten: Corporate, Zakelijke dienstverlening, Educatie, Financieel, Horeca/toerisme, Overheid, Vastgoed, en Zorg.

MIXmarketing bestaat dit jaar 10 jaar

Ik heb de afgelopen 10 jaar klanten mogen adviseren in de Marketing Strategie, Content Strategie, Social Media Strategie of Event Management. Vaak heb ik bedrijven geholpen bij het opzetten van Social Media of ondersteund met Social Mediamanagement vanaf het moment (2009) dat Social Media nog in de kinderschoenen stond.

 

Projecten MIXmarketing klanten opdrachtgevers

Veel organisaties en bedrijven, uit alle bedenkbare branches, heb ik in mijn cursus lokaal mogen ontvangen. De een voor ‘Social Media voor bedrijven, de andere voor een ‘LinkedIn Marketing’ training of de training ‘Content Strategie’. Genoten heb ik van het feit dat ondernemers een succesvol bedrijf hebben kunnen opzetten met mijn advies of de kennis die ik ze heb mee kunnen geven tijdens Coaching of een Workshop. Klik HIER voor de volledige lijst.

Ik kijk uit naar nog veel meer projecten en klanten de komende jaren! Ben jij geïnteresseerd in mijn advies, coaching of trainingen stuur mij gerust een mail of bel mij op 06 83030848.

Ria

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’