Presentatie Content Strategie voor 40 vakgenoten

Presenteren voor 40 vakgenoten Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Presenteren voor 40 Marketing vakgenoten

Tijdens mijn bezoek aan Curaçao in april 2018, heb ik naast Content Strategie trainingen ook een presentatie mogen geven aan meer dan 40 mede-marketeers van het Marketing Netwerk Curacao.

Verbinden en kennisdelen

Ondanks dat ik dit Netwerk samen met Myrthe Verhulst (Coca-Cola) in 2010 heb opgezet, heb ik nooit een presentatie om mijn eigen business te promoten. Mensen bij elkaar brengen, verbinden en kennis delen dat was met name het doel.

Nu ik inmiddels bijna 2 jaar weg ben uit Curacao vond ik het wel passend om de kennis die ik de afgelopen 2 jaar verzameld en opgedaan heb te delen met deze club mensen die altijd zo belangrijk voor mij geweest zijn.

Leuk detail: er waren nog nooit zoveel aanmelding geweest voor een presentatie! Moet zeggen dat geeft een goed gevoel!

Content Strategie in 7 stappen presentatie

Ben jij ook geïnteresseerd in een presentatie voor je organisatie, bedrijf of businessbijeenkomst waarin ik vertel over mijn 7 stappenmodel om te komen tot een waardevolle Content Strategie? Bel mij dan gerust 06 83030848.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’