MIXmarketing in Den Haag, Nederland

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curacao maar, Nederland, Den Haag. Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5 jaar Curacao verhuisd naar Den Haag.

Vanaf 1 juli 2016 is de vestigingsplaats van MIXmarketing niet langer Curaçao maar, Nederland, Den Haag.
Eind juni 2016 ben ik met mijn gezin na 7,5  jaar Curaçao verhuisd naar Den Haag.

‘De band met Curaçao zal altijd blijven, Curaçao zit in je hart’. Vrienden, kennissen en zaken relaties blijven de relaties die het nu ook zijn, de communicatie verschuift alleen van fysiek naar online, wat overigens prima past in deze tijd van communiceren via WhatsApp, Facebook en andere Social Media platforms.

‘MIXmarketing heeft door de switch een nog grotere kennis van de Nederlands markt gecombineerd met de Curaçaose markt, voor klanten betekent dit een extra dimensie, ze krijgen namelijk: ‘Best of both worlds’.

Wil je kennis met mij maken, heb je marketing advies nodig, heb je een leuke (tijdelijke) opdracht, ben je geïnteresseerd in mijn Social Media workshop’s (in-company of open inschrijving), Neem dan vooral contact met mij op via telefoonnummer: 06 83030848 of stuur een mail. Maar ook een tweet of een Whatsapp is van harte welkom!

Tot gauw!!

-Ria-

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’