MIXmarketing geeft presentatie @ Pensioen & Bedrijvendag van Guardian Group @ Curacao

Vrijdag 23 mei geeft Ria Luitjes van MIXmarketing een presentatie over Social Media voor Bedrijven op Curacao. Elk jaar organiseert de Guardian Groep de ‘Pensioen- en Bedijvendag’. Deze dag wordt altijd druk bezocht en er zijn meer dan 150 bedrijven uit Curacao aanwezig. Dit jaar vind de ‘Pensioen & Bedrijvendag’ plaats in St Barbara resort.

Thema : Social & Human Capital
Sprekers:
Ria Lutijes, MIXmarketing Curacao
Guido Roijer, UNA
Rijk Verweij, Cunningham Lindsey Nederland
Maghalie van der Bunt, Deloitte Dutch Caribbean

143409_GG_AdvPBD3kx165-NL-page-001

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’