Interessante links delen? Linkbuilding?

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de acrtiviteiten die je kunt ondernemen om om je SEO te optimaliseren. De links op deze website zijn:

1) partijen/partners waar ik mee werk
2) websites waar  ik zelf gebruik maak
3) iemand van uit mijn netwerk

Design/tools (gratis)

Zelf gratis je Content image maken. Dat kan eenvoudig met CANVA

Download gratis powerpoint sheets via presentationgo om je presentaties te optimaliseren!

Download gratis images voor je content via Pixabay

Dashboard voor je socialmedia platforms nodig: kijk dan eens op Hootsuite 3 platfoms gratis en 60 updates in te plannen.

Financieel: Boekhouder

Op zoek naar een goede boekhouder, die je vragen beantwoord betrouwbaar is en niet de hoofdprijs vraagt, neem dan contact op met Hugo Timmers

Fotografie

 

 Video vloggers

Monique Pals verzorgt E-learning, bedrijfsvideo, animatie, eventregistratie Plasproduction, videomarketingspecialist

Vrijetijd / vakantie

Curacao.  Op vakantie, er even tussenuit? Genieten van de zon? Kijk dan snel op de pagina van villa Breeze Curacao NLVilla Breeze Curacao

Ben je een wereldvrouw? een Nederlandstalige vrouw die woont of heeft gewoond in het buitenland dan is dit een leuke facebookgroep voor je. Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw.

 

Lifestyle

Opzoek naar iets bijzonders en sfeervol. Kijk van op de website van Yazgibi, handgemaakte Hamam doeken volgens oud ambacht in Turkije geproduceerd. Ook voor unieke kleding gemaakt van de zachte Hamamdoeken kan je terecht op de website van Yazgibi.

Coaching

Merel Dubelaar is Mindful Analyst/Online & Offline keukentafel coach / Blogger at Globalicious Magazine. Schrijfcoaching voor globetrotters. Simpel en snel binnen een week je prioriteiten op orde zodat je weet welke richting je op wilt met je leven. Kijk snel op haar website

SEO specialist

 

 

Je vindbaarheid verhogen? Je SEO verbeteren? Ook een link naar je website in ruil voor een link naar jouw website? Stuur mij een berichtje Ria@mixmarketing.nl ovv ‘link ruilen’ of linkbuilding.