FNOI INFO copywriting MIXmarketing

Interviews met drie belangrijke spelers in de recycling branche

Voor FNOI mocht ik drie interviews houden met belangrijke spelers in de recyclingbranche alle drie met een eigen verhaal en een eigen visie over de toekomst van recycling in de papierindustrie en hoe we in 2050 CO2 neutraal kunnen worden. Want dat is tenslotte binnen de Europese Unie in Parijs afgesproken.

Voor FNOI mocht ik voor het magazine FNOI INFO drie  belangrijke spelers interviewen in de recyclingbranche. Alle drie met een eigen verhaal en een eigen visie over de toekomst van recycling in de papierindustrie en hoe we in 2050 CO2 neutraal kunnen worden. Want dat is tenslotte binnen de Europese Unie in Parijs afgesproken.

Hieronder de artikelen met een paar belangrijke take aways.

 

Kwaliteit!! Waarde toevoegen! Dat is de uitdaging van onze oud papier Branche. We zamelen materiaal in en als we niets doen wordt onze rol in de sector steeds kleiner. Onze Branche moet continue investeren in technologieën om nieuwe en schone grondstoffen te kunnen leveren waar onze klanten weer een mooi eindproduct van kunnen maken. Aldus Hans van de Nes, Bestuurslid van de Europese belangenorganisatie EuRIC en president van EurRIC-ERPA

MIXMarketing copywriting verhalenverteller

 

 

Om in 2050, CO2 neutraal te zijn hebben we ‘doorbraak-technologieën’ nodig, waar alle partijen in de keten mee aan de slag moeten. Aldus Gerrit Jan Koopman, directeur Koninklijke Vereniging van Nederlandse Papier en Kartonfabrieken.

MIXmarketing interview recycling FNOI

 

 

 

In Nederland gebruiken we 12 miljoen m2 aan golfkarton gebruiken voor een pizzadozen.Deze dozen kunnen niet in de oud-papierbak. Dit zijn grote aantallen karton die NIET recyclebaar zijn. Dit kan en moet anders.’ Aldus Maarten Halma van Cartonney, de ontwikkelaar van een innovatieve pizzadoos.

MIXmarketing copywriting verhalenverteller

Hele FNOI INFO digitaal lezen ga dan naar de website van FNOI

Meer over Copywriting & Ria klik hier

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’