Global Dutchies platform ambassadeurs

IK ZOEK AMBASSADEURS!

Word  ‘Ambassa’-Dutchie van het nieuwe online platform:

Global Dutchies

-wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw-

Global Dutchies in ontwikkeling.

Velen van jullie zijn lid of hebben mijn verhalen gehoord over mijn Facebookgroep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’. Wat ging dat snel en wat een geweldige reacties. De reacties in de groep tonen aan dat er behoefte is aan onderling contact op gebied van reizen van vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. Vrouwen die ondernemen, vrouwen die het avontuur aangaan, dromen najagen of soms ook uit bittere noodzaak ondernemen om te overleven. Maar daaraan dan altijd een positieve draai aan geven! Sterke vrouwen!

De groep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’.

WAUW! Binnen 8 maanden bestaat de groep maar liefst uit meer dan 1.500 vrouwen, 150 accommodaties op de ‘Google map’ in 5 werelddelen en in 42 landen. Geïnspireerd door jullie enthousiaste reacties en omdat onze groep zich nog steeds uitbreidt is het idee ontstaan om een eigen platform te ontwikkelen. Een platform dat reizende wereldvrouwen en ondernemende wereldvrouwen bij elkaar brengt.

Een platform waarbij de mogelijkheden oneindig kunnen zijn. Een platform waaraan wij allen aan bij kunnen dragen. Een platform waarvan wij allemaal ambassadeur van zijn! Maar ook een platform waar we bijdragen aan empowerment van meisjes en vrouwen over de hele wereld. Met een klein bedrag voor het lidmaatschap steunen we kleinschalige projecten van vrouwen uit onze groep.

Het nieuwe platform gaat Global Dutchies heten. Het concept blijft gelijk aan de FB-groep maar het platform zal veel meer mogelijkheden bieden dan een reguliere FB-groep biedt. (n.b. de FB groep blijft overigens zoals de groep nu is!!!)

Wat gaat dit online platform je o.a. bieden?

 • Een website met een unieke verzameling vakantiebestemmingen overal ter wereld, bij een wereldvrouw.
 • Je kunt zoeken op huur, ruilen, oppassen, landen, met of zonder kinderen etc, etc
 • De locatie is direct zichtbaar op de aangesloten Google map.
 • Een besloten omgeving waar je direct, persoonlijk contact kunt opnemen met een wereldvrouw.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste accommodaties, blogs, kennis enz.
 • Geen hoge ‘fees’ of boekingskosten, zoals bij andere grote boekingsplatforms. Met elkaar kunnen we een front vormen.
 • Een platform waarbij je in de toekomst bijdraagt aan goede doelen, een goed doel dat altijd gebaseerd zal zijn op ‘empowerment’ van meisjes en vrouwen over de hele wereld.
 • Een platform waar alleen wereldvrouwen aan bijdragen met kennis en kunde.

Platform lanceren en uitbouwen.

Voor de bouw van het platform heb ik wereldvrouw Carolien van Santvoord uit Mexico betrokken. Twee maanden hebben we, naast ons werk, gewerkt aan het platform. Nu is het bijna klaar.

Het doel: een vliegende start maken zodat als we live gaan we:

 • Voldoende accommodaties op het platform kunnen laten zien,
 • Promotieactiviteiten en materialen te kunnen bekostigen
 • Doorontwikkelen en ander diensten te kunnen toevoegen.

Omdit te realiseren zoeken we ambassadeurs! Word jij ambassadeur?  Of word jij ambassadeur en plaats je gelijk je accommodatie voor verhuur, ruilen of oppassen, op het platform? Dit kan alleen nu tegen een heel laag tarief.  Van je bijdrage gaat er €5,- naar een van de goede doelen. Met je bijdrage wordt je Ambassa-Dutchie; ambassadeur van ons platform!

Steunen kan met een bijdrage zonder of met een ‘tegenprestatie’. Er zijn drie opties. Optie nnummer 1. is voor iedereen die geen accommodatie beschikbaar heeft maar dit platform wel wil steunen (b.v. omdat je mij kent). Of voor iedereen die graag op vakantie wil bij een wereldvrouw.

3 opties

Drie opties:

1) Bijdrage van € 20,-. = Ambassa-Dutchies. € 5,- gaat naar het goede doel.

Je wordt Ambassa-Dutchie + Lidmaatschap + je naam op de website.

 

2) Bijdrage van € 40,- = ‘Ambassa-Dutchies’. €5,- gaat naar het goede doel. 

Je wordt Ambassa-Dutchie + Lidmaatschap + je naam op de website. + de tegenprestatie: je accommodatie op de website voor 1 jaar, na lancering.

 

3)  Bijdrage van € 80,- = ‘Gouden Ambassa-Dutchies’ € 5,- gaat naar het goede doel.

Je wordt Ambassa-Dutchie + Lidmaatschap + je naam op de website. + de tegenprestatie: je accommodatie op de website voor 1 jaar, na lancering.+ je accommodatie uitgelicht + een blog/interview + vermelding in de nieuwsbrief en in Social Media.

 

Doe je mee? Ik heb de eerste stappen gezet. Samen kunnen wij dit platform tot iets moois maken. Klik op de ‘nu doneren’ button en vul je bedrag in.

Zoals Jorie het mooi vermeld in de tekst bij haar donatie: ‘Together we empower the world’.

Link naar de Crowdfundingpagina klik op ‘nu de doneren’ button en vul het bedrag van je keuze in.

 

Ik hoop je snel te zien op het Global Dutchies platform

Ria Luitjes

 

Global dutchies is een handelsnaam van MIXmarketing en gedeponeerd mij de KvK.