Global Dutchies: ‘ambassadeur bijdrage’ € 20,-

Word ambassadeur van het nieuwe online platform:

Global Dutchies

wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw

Reeds gedoneerd: € 250,-

 

Als je als wereldvrouw bij een andere wereldvrouw op vakantie wil gaan, kun je tot lancering, ambassadeur van het platform worden. Met jouw hulp kunnen wij er een mooi en betouwbaar platform van maken dat meer biedt dan de huidige Facebookpagina. Aangezien niet alles met gesloten portomenee of vrijwillig kan vraag ik je dan ook ambassadeur te worden voor € 20,- . Van deze €20,- gaat er € 5,- naar een goed doel. Een kleinschalig goed doel dat is opgezet door een wereldvrouw in de groep. Een goed doel voor de empowerment van meisjes en vrouwen over de hele wereld. Niet eenmalig, want na lancering zal aan elk nieuw lid een paar euro donatie gevraagd worden.

Wat krijg je voor de € 20,-

  1. Je naam komt op de ambassadeurspagina te staan. Je wordt Ambassa-Dutchie. Dit geeft aan dat jij aan de basis van het ontstaan van dit platform hebt gestaan.
  2. Je draagt bij in de ontwikkeling van een platform dat meisjes en vrouwen ondersteund waar ook ter wereld.
  3. Als je een vrouw bent krijg je een automatisch lidmaatschap waardoor je direct toegang hebt tot de accommodaties van wereldvrouwen.
  4. Je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwtjes.

Kortom: word ambassadeur voor € 20,- en steun gelijk een goed doel!

Ga naar de crowdfundingsite voor de betaling van  € 20,-.

Ik zie je graag op het Global Dutchies platform. Zoals Jorie het mooi vermeld bij haar donatie: ‘Together we empower the world’.

Ria Luitjes

 

Gerelateerde links: