Event: Cunningham Lindsey Dutch Caribbean & Chichi® Curacao CONNECT @ de opening van het nieuwe kantoorpand

De organisatie van de feestelijk opening van het nieuwe kantoorpand van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean nv op 10 april lag in handen van MIXmarketing Curaçao. Een opening dient altijd een speciaal tintje te hebben. Want..........hoe zorg je ervoor dat je klanten ook na de opening

Event organisatie

De event organisatie van de feestelijk opening van het nieuwe kantoorpand van Cunningham Lindsey Dutch Caribbean nv op 10 april lag in handen van MIXmarketing Curaçao. Een opening dient altijd een speciaal tintje te hebben. Want……….hoe zorg je ervoor dat je klanten ook na de opening jou blijven zien als de partner waarmee ze zaken willen doen.  Bij deze opening heeft MIXmarketing de link gelegd naar Chichi® Curacao. Chichi® ‘connects’, Chichi een begrip op Curacao, ‘the BIG sister’ die zich ontfermt over haar jongere broertjes en zusjes. De ‘big sister’ die een belangrijke zorgzame en liefdevolle rol vervuld, een rol met aanzien binnen het gezin op Curacao en tijdens de opening een metafoor; ‘Cunningham Lindsey connects‘ in de schade expertise branche in de Caribbean.

Chichi® connects

Voor alle 130 genodigden was er een handgeschilderde Chichi® in de kleuren van Cunningham Lindsey. Directeur Peter van Rensen van Cunningham Lindsey Nederland overhandigde Katinka van Eekelen directeur Caribbean (midden op de foto) een handgeschilderde Chichi®.  

Voor Serena Israel, ‘Founding Mother of Chichi®’ was het een nieuwe ervaring om Chichi’s te laten schilderen in slechts in blauw en wit, de kleuren van Cunninham Lindsey. Chichi’s zijn altijd kleurrijk, net zo als de kleuren van Curaçao. Uiteindelijk was het voor Serana ook een ‘eye opener’. Het gebruik van slechts twee kleuren gaf een prachtig resultaat en is een inspiratiebron voor de toekomst. Voor de 130 gasten was er een handgeschilderde Chichi®. Bij de uitreiking werd uitdrukkelijk vermeld de Chichi® vooral op het bureau te plaatsen, zodat er veel gedacht kan worden aan Katinka en haar team…….. Chichi connects.

Het was een geslaagde avond met met dank aan Thelma & Louse – Catering Curacao, Chichi® Curacao, Cisca Rush -fotografie, I’S -Rian & Gio – LIVE music en alle medewerkers van Cunningham Lindsey Dutch caribbean voor de perfecte samenwerking. Dank aan de buurtbewoners voor hun spontane aanwezigheid.

 

Publicaties in: GO-Weekly, de Extra, de Amigoe en Antiliaans dagblad.

Kijk voor alle foto’s op de facebookpagina van MIXmarketing.

Nieuwe ades Cunningham Lindsey Dutch Caribbean: Julianaplein 39a.

Meer informatie over Event Management? Stuur mij een berichtje, Ria Luitjes.

Overige gerelateerde artikelen:

Website Cunningham Lindsey

In de pers:

 

Meer Foto’s op de Facebookpagina van Go-Weekly

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’