Dushi Magazine & Social Media

Dushi Magazine


Miss Curacao 2011

Zoals de naam al aangeeft, Dushi Magazine vertegenwoordigt alles wat goed is over Curaçao. Het is eenvoudig, Krioyo en plezier.

Er ontbrak nog iets op ons eiland

“Tijdens de voorbereidingen voor onze nieuwe Pais Kòrsou hadden we het gevoel dat er iets ontbrak nog op ons eiland: een magazine met een hoge kwaliteit, bedoeld voor iedereen die is net zo trots op onze mensen en de cultuur zoals we zijn. Oude en jonge, homo en hetero: dit tijdschrift is voor ieder van jullie! “ vertelt uitgeefster Suzy Koeman.

Meedere talen

De thema’s zijn bedoeld om te informeren en inspireren. Curaçao is een meertalige samenleving, Dushi Magazine beperkt zich niet tot één taal. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken is op dit moment Dushi Magazine verkrijgbaar in het Engels en Papiamentu. Er zijn al vele verzoeken om Dushi Magazine ook in het Nederlands en in Nederland op de markt te brengen voor iedereen die een band heeft met Curaçao, dus wie weet………

Contact met onze lezers

De Social Media activiteiten tijdens de lancering van de eerste editie van Dushi Magazine beperkten zich tot een eenvoudige Facebook pagina. Nu met de tweede editie in de winkels is er ook een prachtig nieuwe website, waardoor er gemakkelijk vanuit de website links gemaakt kunnen maken naar Facebook maar straks ook naar Twitter. “We willen graag direct contact hebben met onze lezers, zo blijven we op de hoogte van alles wat onze lezers bezighoudt, dit geeft ons weer inspiratie voor nieuwe edities van Dushi Magazine” aldus Suzy Koeiman.

Bezoek de Dushi Magazine website  of ‘like’ de Dushi Magazine  Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Dushi Magazine maar ook andere interessante onderwerpen die te maken hebben met Curaçao.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

B&B cover Vogelwijk MIXmarketing

B&B’s in de Vogelwijk Den Haag

B&B’s – Voor de Vogelwijk interviewde ik 5 Bed & Breakfast eigenaren over een B&B starten, de lol ervan en de invloed van corona. Met dank aan Karen Sjouke van B&B Beach & City, Ilonka Sillevis Smit van Ilonka’s B&B, Monique Chabot van B&B de Pimpelmees, Ina Flohil van B&B @ the beach  en Jeanette Lohman van B&B Near the sea.

clubhouse MIXmarketing apps media

Wat is nieuw in Medialand. De nieuwste App: Clubhouse

Clubhouse. Wat is nieuw in medialand? Waar praten je collega’s of je (klein)kinderen over? Je kent het wel. Weer een nieuwe app, waarbij je denkt, wat moet ik er mee? Ik heb daar toch geen tijd voor! Een app die online bepaalde groepen mensen met gelijke interesses bij elkaar brengt. Waar mensen graag lid van worden door dat ze bang zijn dat ze iets missen.

interview duurzaamheid CA+ spanningsveld AVG en circulariteit

Interview: Spanningsveld tussen vertrouwelijke archiefvernietiging en duurzaamheid

Voor FNOI INFO winter editie 2020, interviewde ik Martin van Tuijl, Sourcing Director Recycled Fiber Europe bij ESSITY. Hij is verantwoordelijk voor de toevoer van oudpapier voor tien fabrieken van Essity. ‘In deze fabrieken produceren zij hygiënematerialen, zoals toiletpapier en tissues. Oudpapier is een belangrijke grondstof die we daarvoor gebruiken. Wereldwijd koopt Essity jaarlijks twee miljoen ton oudpapier in. Europa is goed voor de helft daarvan. Zij zijn marktleider op het vlak van de verwerking van hoogwaardige papiersoorten.’