Curacao Nederland het verschil in onze eigen woorden

Fijne kerst, Bon Pasku, Merry X-mas.

In willekeurige volgorde een jaar in onze eigen woorden. Met enorme verandering en contrasten in 2016 zowel privé als zakelijk.

Mixmarketing opgeheven op Curaçao en doorgezet in Nederland, met nieuwe regels, nieuwe netwerken, andere manier van werken. ZPP en Freelance zijn hierin keywords! Maar ook geweldige nieuwe klanten en samenwerkingsverbanden. Dank daarvoor! Worldmeetings, Social Lane, Yazgibi, PropertyHost en zelfs op Curaçao Top Villazicht.

Contrasten in onze eigen woorden

Curaçao  Nederland verhuizen Pathfinder Tropen strand UTS 30℃+ MIXmarketingcuracao.com workshops Mixmarketing.nl PropertyHost Marketing Netwerk Curacao Jeep Cherokee Fiets met mandje Belastingdienst Worldmeetings Villa Breeze Curacao Buijs Ballotstraat zon  zee zwembad Villa Topzicht SocialLane Yazgibi content creatie regen kou Kamer van koophandel BTW OB Crib-nummer BTW-nummer Social Media slippers LinkedIn laarzen Airco kachel porch eiland vasteland ZZP Papiamentu Website Sjaal Freelance thee Douane Chillen stress Hato vrienden familie kleurrijk zonnebril Mambo palmboom paraplu Aqua blauw Willemstad Den Haag paradijs Verhuisdozen KLM pagara happy-hour vakantiehuis Janwe musea Tram ijsklontjes Trein kaarsjes muts breeze Kijkduin Pietermaai  Valkenboskwartier gulden euro Bon Pasku Fijne feestdagen  happy holidays Ria