Marketing Netwerk Curacao Nieuw jaar event 2016

Dit jaar voor het eerst een Nieuwjaars borrel om het nieuwe jaar goed te beginnen in plaats van een Kerst borrel om het jaar af mooi te sluiten. De hoeveelheid aanmeldingen was groot en gelukkig het aantal ‘No-Shows’ klein. Ik heb meerdere nieuwe leden of gasten van mede marketeers gesproken.

Natuurlijk ook een impressie van de constructieve en gezellig avond, dankzij de foto’s van Marcel Truyens, wederom waren we te gast bij Arie Pieters van Wijnhandel Servir Frais en konden genieten van aan heerlijke ambiance en goede wijn voor ‘Happy Hour’ prijzen. Dit soort evenementen zijn niet te organiseren zonder sponsoring. Bedankt Myrthe Verhulst van Coca-Cola voor de ‘non-alcoholic drinks’ en Lilliana Kok van EWT voor de heerlijke hapjes.

1Marketing Netwerk CuracaoMarketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao 12606788_1116094945097944_479959340_n Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk Curacao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor jullie aanwezigheid en graag tot een volgende bijeenkomst. Voor onze lunch meetings zijn we altijd op zoek naar interessante sprekers. Dus krijg je iemand op bezoek of ken je iemand op Curacao die een ijzersterke case heeft om te presenteren aan ons Marketing Netwerk? Laat het weten en wie weet nodigen wij deze persoon uit voor een van onze events.

Marketing Netwerk Curacao

Het marketing Netwerk Curaçao bestaat sinds 2010 en is voor Marketing & Communicatie professionals, die wonen en werkend op Curaçao. We linken via onze groep op LinkedIn en sinds een jaar ook via een ‘private Facebook’ groep. Onze doelstelling is het delen van kennis en actief netwerken. Dit doen we online maar ook via diverse Lunch meetings waarbij we sprekers uitnodigen met interessante marketing cases wereldwijd. Twee keer per jaar organiseren we ook een netwerkborrel waar ook grafisch designers en andere professionals welkom zijn.

Ook lid worden van ons netwerk? Meld je dan aan bij onze linkedIn groep, zodat het voor ons makkelijk te zien is of je profiel voldoet en of je woont en werkt op Curaçao.

Ria Luitjes, Ria@mixmarketingcuracao.com