Social media Week Curacao #SMWCUR

Social media Week Curacao #SMWCUR

Social Media weken zijn hot, elk zelf respecterende stad organiseerd er wel een. ‘Waarom doen we er niet een op Curacao?!’: bedachten Kim Swagemakers en Marijke Hoos. Zo gezegd, zo gedaan! Website gebouwd, FB pagina opgezet, lokatie geregeld, sprekers en gastsprekers gezocht & GOOOO! En dat in een tijdsbestek van maar een paar weken. Petje af!

Social Media week MIXmarketing

Zo werd ook ik benaderd door Kim Swagemakers of ik zin had om te Co-hosten tijdens de workshop ‘Personal Branding met LinkedIn’. Super leuk want LinkedIn kan wel wat aandacht gebruiken op Curacao. Ter voorbereiding een paar statements uit de praktijk op een rijtje over LinkedIn op Curacao.

Vanaf 18 oktober, tijdens de Social Media Week Curaҫao staat het Avila Beach Hotel 3 dagen lang in het teken van netwerken, Instagram, bloggen, Facebook, LinkedIn, engagement, fans, contentmarketing, social advertising en brand ambassadors.

Marijke Hoos van Evento heeft het druk, radio interviews, radio commercial, In het TV programma van Nos Pais, ja de communicatie rollercoaster online & offline is gestart.

Dus zorg dat je erbij bent, schrijf je in voor een van de workshops of volg ze allemaal! Meer informatie over de sprekers, het programma of wil je je aanmelden, kijk dan snel op de website #SMWCUR

De kosten per workshop zijn ANG 199.00 Alumni van de MIXmarketing workshop krijgen een leuke korting. Mail ria@mixmarketingcuracao.com voor meer details.

CU @ #smwcur vanaf 18 oktober.

RiaLuitjes