Marketing Netwerk Curacao

Sinds 2010 hebben we op Curaçao een Marketing Netwerk dat gelinked wordt door LINKEDIN. Sinds een jaar hebben we ook een Facebook groep. Het marketing Netwerk Curaçao is voor Marketing & Communicatie professionals, die wonen en werkend op Curaçao. Onze doelstelling is het delen van kennis en actief netwerken. Dit doen we online maar ook via diverse Lunch meetings waarbij we sprekers uitnodigen met interessante marketing cases wereldwijd. Twee keer per jaar organiseren we ook een netwerkborrel waar ook grafisch designers en andere professionals welkom zijn.

Marketing Netwerk Curacao
Marketing Netwerk Curacao

 

Een kleine impressie van de laatste Lunch meeting in juni 2015 gepresenteerd door Kim & Barbara vanuit Nederland via skype. De lunch meetings zijn niet mogelijk zonder sponsoren: Masha danki: ENNIA voor het beschikbaar stellen van de locatie, Coca-Cola voor de drankjes, Black voor de lunch en natuurlijk onze fotograaf Alex Timmermans voor de foto’s.

 

Marketing Netwerk Curacao Marketing Netwerk CuracaoMarketing Netwerk Curacao

 

Natuurlijk ook een impressie, dankzij de foto’s van Alex, van onze altijd gezellige Marketing Netwerk borrel, deze keer waren we te gast bij Wijnhandel Servir Frais en konden genieten van heerlijke wijntjes. Wederom super bedankt Myrthe  Verhulst van Coca-Cola voor de ‘non-alcoholic drinks’ en Lilliana Kok van EWT voor de heerlijke hapjes.

 

 

 

 

Ook lid worden van ons netwerk? Meld je dan aan bij onze linkedIn groep, zodat het voor ons makkelijk te zien is of je profiel voldoet en of je woont en werkt op Curaçao.