Workshop: Social Media Marketing Corporate @ Curacao

Afgelopen weken heeft MIXmarketing weer een nieuwe serie workshops: ”Social Media for your business” afgesloten.

In deze groep wederom een diversiteit van branches uit Curaçao en dus ook verschillende redenen om deel te nemen aan de workshop, zoals: ‘ik wil mijn Social Media gaan uit besteden, maar dan wil ik wel weten wat ik uitbesteed, wat is voor mijn doelgroep het beste netwerk, hoe pak ik het aan, hoe onderhoud ik alle verschillende netwerken, wanneer ben ik succesvol, wat is beter voor mijn bedrijf een pagina of een groep, of kan ik ook adverteren op Facebook zonder dat ik een bedrijfspagina heb’ ?

Elk bedrijf heeft zijn eigen strategie ontwikkeld tijdens de workshop, waarin op het gebied van de keuzes in de veelheid van platforms deze keer een duidelijke switch/uitbreiding van merkbaar was naar Pintrest & Instagram.

Wil jij ook je social media stategie bepalen tijdens een van onze workshops: meld je dan aan voor de volgende workshop in augustus/september 2015.

Workshop Social Media Corporate CuracaoMet dank aan alle deelnemers en jullie enthousiaste reacties:

Jettie Kromna ( Scuba lodge) , Solange Lesire (ABB & Solaris Design Center), Vincent Stens (Curaçao Brokerage) , Jill Driessen (Century 21) & Mishane Arrendell (2deloe 2ehandswinkel en Vintage Marketplace),

Tijd voor vernieuwing, dankzij de input van deze groep vanaf nu een nieuwe naam voor de workshop nl: ‘Social Media Marketing Corporate’.

 

Meer weten over MIXmarketing of over de workshop: bel 5148552 of kijk gerust naar de ander pagina’s op deze website. Natuurlijk kan je ook meer lezen via de MIXmarketing Facebookpagina, Twitter of Youtube. Meer weten over Ria Luitjes, CEO, owner MIXmarketing connect gerust via LinkedIn.

Meer over het programma van de Workshop Social Media Corporate of aanmelden in augustus /september 2015, klik HIER

Ria Luitjes