Workshop Social Media @ MIXmarketing Curacao. Mis het niet!!!

Op 9, 16 en 23 juni  geeft MIXmarketing Curacao de workshop: ‘Social Media for your Business’. Heb je wel eens gedacht: ‘deze workshop wil ik volgen’, dan moet je je nu aanmelden want dit is de laatste workshop voor de zomervakantie.

Ik spreek heel veel mensen en als het over Social Media gaat dan krijg ik vaak te horen: Social Media……ik weet niet waar moet ik beginnen? Hoe pak ik het aan? Wat kan ik wel doen en wat niet?? Ik ben helemaal niet technisch!! Deze vragen waren voor mij de aanleiding om 5 jaar geleden op veler verzoek de workshops te starten.

Herken je de bovengenoemde vragen?????? Dan is wellicht mijn workshop: ‘Social Media voor je bedrijf’ iets voor jou???

 

workshops MIXmarketing

 

Dus ben jij geïnteresseerd in social media en wil jij social media zakelijk of voor non-profit (stichting, sportvereniging, muziek, dans, hobby etc.) doeleinden gaan opzetten of ben je al gestart met social media en wil je de bestaande activiteiten op een hoger niveau brengen. Dan is deze kleinschalige workshop iets voor jou! 3 avonden van 3 uur waarin we het’ speelveld’ van Social Media behandelen. Wat is Social Media, welke platforms zijn er, maar ook wat is nieuwe in Social Media en wat is je Social Media strategie, de technische invulling tips & tricks en nog veel meer.  Je gaat niet alleen luisteren, ook hands-on, dus zelf aan de slag!!!!

Klik HIER voor het volledige programma.

Doordat er maximaal 6 deelnemers zijn is er heel veel ruimte voor interactie en vragen. Ik heb gemerkt dat de ervaringen van de andere deelnemers zeer waardevol zijn voor de overige deelnemers. Er ontstaan zelfs nieuwe business relaties!

Na deelname wordt je automatisch lid van de ‘alumni groep’ op Facebook en ontvang je nieuws over Social Media. We hebben ook al 2 jaar een ‘Social borrel’ voor ‘oud’ workshop deelnemers om kennis met elkaar te delen. Dit is inmiddels een behoorlijk netwerk.

Fotogalerij 🙂

IMG_3450Foto-workshop Social Media door MIXmarketing CuracaoTCB

Certificaat deelnemers workshop Social Media UNIQA Suriname

2 groepen van 80 kinderen elk volgden met veel enthousiasme de workshops social Media op Curacao

workshop november

Millicent Jolande en Margot Workshop januari 2014foto workshop MIXmarketing 12 aug 2014foto workshop social media for your business mixmarketing juni 2014workshop febr

 

 

 

volle zaal

volle bak presentatie guardiangroup 23 meiworkshop Social Media for your business curacao groep 1 Social media workshop for your business september 2011workshop voor Teamwork okt 2014

 

 

 

 

workshop 2 december 2014Sprekers Pensioen- & Bedrijvendag Guardian Group Curacaoworkshop social media deel 2 Strategie maandag 1 december 2014workshop novemberfoto krant guardian Group pensioen en bdrijvendag 23 mei 2Kosten voor de workshop zijn Nafl 395 (incl OB) per persoon. (3 sessies van 3 uur van 6pm tot 9pm) Wacht niet te lang met aanmelden! Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Meld je snel aan voor de workshop op dinsdag 9, 16 en 23 juni 2015.

[contact-form-7 404 "Not Found"]