Campagne: opening nieuwe Mundo Mio Lifestyle store

Campagne: opening nieuwe Mundo Mio Lifestyle store

Nog 23 dagen, nog 22 dagen, nog 21 dagen…. …….dagelijks een banner op de voorpagina van verschillende lokale kranten.  Drie verschillende radiocommercials  die elkaar per week opvolgden, vermelding in Social Media inclusief een prijsvraag en de nieuwsgierigheid is opgewekt!! Snel ging het nieuws, klanten kwamen zelfs navraag doen in de winkel. Na de officiële opening in het bijzijn van de pers op vrijdagavond 9 mei 2014 was het resultaat een bomvolle winkel op zaterdag 10 mei tijdens de opening!

Concept, overall mediaplanning, aansturen design, script en approval, officieel openings event (catering, spreker, gasten), optellen persbericht, uitnodigen pers, projectmanagement op de dag van de opening & Social Media geheel verzorgd door MIXmarketing.

Hieronder eenimpressie van het artwork.

MIX-TEASERS 1KLX9CM-22 APRIL-23 DAGEN

Mundo Mio opening aftellen-2 MEI-08-page-001

 

nog 1 dag

 

 

 

OPENINGS ADV 3KLX10

Facebook MUNDO MIO