Furniture Route Moederdag terugkerend evenement op Curaçao.

Sra. Mystica Bernadina & Dupal PersaudMevrouw Mystica Bernadina (zie foto) is de gelukkige winnaar van het door Quality Dishware aangeboden weekend voor 2 personen in het Floris suite hotel. De winnares heeft mee gedaan aan de Raffle van de Furniture Route, door in ieder geval 5 stempels te halen bij 5 van de volgende deelnemers: Atelier Blaaker, LOODS1/De Arend, Myriam Trading, Muebleria di Credito, Mundo Mio Lifestyle, Monumento di Curacao by Eugene Maduro, Okes interieur en exterieur studio, Plantation Furniture, Quality Dishware,  Rottumhuys, Sannen Slaapcomfort, Swiss Sense & Techniek & Design.

De organisatie van de Furniture Route is zeer tevreden over het bezoek aan de winkels van de Furniture Route die plaats vond van 5 mei t/m 11 mei in de aanloop naar Moederdag zondag 12 mei.

Met name de vrijdag en de zaterdag waren de dagen dat men op pad ging om de route te rijden. Mede doordat veel mensen vrijdag verlof hadden en doordat Moederdag cadeaus toch wel vaak op het laatste moment gekocht worden.

De hele week waren er vele prijzen te winnen via de Raffle op de routekaart, aangeboden door: Quality Dishware, Baoase Luxury Resort, BuddhaToBuddha, Coca Cola, EGO Hairsalon, EWT, Ibiza Passion, Lingerieshop Curaçao, Okes, Sannen slaapcomfort, Serena’s Art Factory & Ubuntu Wellness Center. Zie voor de prijswinnaars de website van de Furniture Route

Route Map participant

Route map Raffle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image001Maar ook via het radiospel: ‘op zoek naar de Gouden Route kaart’ op radio Dolfijn FM waren waardebonnen van Naf 300 tot Naf 500 te winnen. Meerdere luisteraars waren in de winkels aan het zoeken naar de ‘gouden route kaart’.

 

 

We kunnen stellen dat de Furniture Route een terugkerend evenement zal worden op Curaçao, de volgende Furniture Route zal in aanloop naar Kerst 2013 plaatsvinden, ik heb hierover al telefoontjes mogen ontvangen van bedrijven die nu niet meededen en graag de volgende keer mee willen doen. Dus hou het in de gaten’: aldus Ria Luitjes organisator en eigenaar van MIXmarketing.