Timeline voor de MIXmarketing pagina, lees de 8 belangrijkste veranderingen & tips voor je eigen pagina en ga aan de slag!

Net als de persoonlijke pagina is nu Timeline ook beschikbaar voor pagina’s. Op 30 maart schakelt elke pagina automatisch over naar Timeline. Dus je hebt nog even tijd voor je aanpassingen. Aan de hand van de nieuwe MIXmarketing Timeline een uitleg en tips over de 8 belangrijkste veranderpunten.

 

1. Cover Photo

De cover foto is het eerste wat mensen zien. Maak deze uniek en laat hier zien waar je bedrijf/organisatie voor staat!

De cover foto mag maximaal 850 x 315px, maar er zitten beperkingen aan:

Wijziging per 22 maart 2013:

Maximaal 20% van de cover mag tekst zijn.

2. Je profiel foto/logo

Kies een vierkant van 180 px groot. Deze profielfoto zal zichtbaar zijn op bijvoorbeeld je profiel

3.Welkomspagina

Facebook heeft de mogelijkheid om een standaard landing tab b.v. om welkom pagina’s te creëren verwijderd. Dit zijn nu de brede tabs geworden (760px Breed)

4. Foto’s

Foto’s, voorkeuren en ‘apps’ staan nu aan de bovenkant van de pagina. Foto’s staat als vaste tab als eerste maar de anderen kun je veranderen van plek.

5. ‘Apps’

Je kunt maximaal 12 ‘apps’ tonen, dus zorg ervoor dat je de belangrijkste op de eerst regel zet.

6. Je favoriete ‘post’

Plaats je favoriete ‘post’ bovenaan. Dit doe je door met je muis te schuiven op een ‘post’, klik op de ster (ster pictogram) om het breder te maken, of op het potlood (potlood icoontje) om het aan de bovenkant van je pagina te plaatsen, te verbergen of te verwijderen.

Dit wordt een belangrijke toepassing door het verdwijnen dan ‘default’ tabs, dus ook de tab voor een welkom pagina. Je favorieten post zal als eerste gezien worden door bezoekers aan je pagina.

Facebook advertenties voor merken zal steeds belangrijker worden, omdat advertenties  die ‘Call To Action(CTA) bevatten die in bijvoorbeeld de welkom pagina zat voor nieuwe bezoekers.

7.  Prive’ bericht versturen via een pagina

Je fans kunnen nu contact met je opnemen via een prive’ bericht.  Meldingen over nieuwe berichten verschijnen in je ‘admin panel’.

8.  Nieuw ‘admin panel’

Blijf op de hoogte van je activiteit op je pagina via het administratiepaneel. Reageer als mensen schrijven op je pagina en bekijk de laatste inzichten. Check je activiteit log om al je berichten en activiteiten te evalueren. Door de samenwerking met ‘ Socialbakers’ zijn wij in staat zeer gedetailleerde management rapportage op te leveren maar ook benchmarks met je concurrenten. Bel of mail ons.

Tot slot, gebruik de overgang naar Timline om eens goed te kijken naar je ‘post’s die je hebt gemaakt en schoon het gelijk op!

 

Heb je meer vragen of geen tijd om het zelf te veranderen neem contact met ons op via +5999 514 8552. Of stel je vragen via onze Facebook pagina.

 

Gerelateerde artikelen:

Trusted partnership Mixmarketing & Social Bakers

 

Is dit interessant voor je vrienden: deel dit gerust via: