Tip: kopie van je lichaamsdelen als profiel foto is ‘carrière killing’?!

In de rubriek ‘Tip van de Week’ staan meer tips over het gebruik van profielfoto’s op sociale netwerken. Lees ook de tip van een paar weken geleden waarbij ik in ga op een gepaste profiel foto voor je linkedIn profiel en het belang hiervan voor je carrière. Bedenk ook dat een foto meer zegt dan 1,000 woorden dus maak daar gebruik van op een positieve manier. Op de site van ‘Allfacebook’ een paar leuke voorbeelden over welke soort foto’s je beter kan vermijden. Ook op Facebook want je Facebook profielfoto is zichtbaar voor je moeder, je huidige baas, je toekomstige baas, je ex, je toekomstige relatie voor iedereen die je profiel aanklikt maar ook kan iedereen deze profielfoto downloaden en er mee doen wat hij of zij wil. Natuurlijk maakt het ook uit in welke branche je werkzaam bent!?!

In het kort de door ALLfacebook geplaatste foto’s die je beter niet kan gebruiken als profielfoto:

  • Geen fotokopie van je lichaamsdelen
  • Geen sexy foto’s
  • Geen huisdieren
  • Geen kinderen
  • Geen ‘feestbeest’ foto

Mijn favoriet op de Allfacebook pagina is de ‘fotokopie van je lichaamsdelen’ gemaakt met het kopieerapparaat van je baas! Waarschijnlijk om dat ik ‘m zelf nog niet ben tegen gekomen. De andere voorbeelden herkennen we vast allemaal.

Met dank aan www.Allfacebook.com

Deel dit met je vrienden op Facebook! klik op…